En drømmedag på sjøen i Sardinia

Det ble en drømmedag og noe vi vil huske i mange år. Den følsen når man kjører i full fart  ut mot havgapet med en RIB i  nydlig varme, solen steker og blikkstille.

Bort fra steinvarme strender med masse folk og bare være herre over hva vi ville gjøre. Det var bare fantastisk:)

Det og leie båt for en dag, var ikke avskrekkende. Vi betalte 150 Euro og hentet båten på en strand like ved Capo Caccia.

Det er flere steder og leie båt, bare pass på og planlegge litt og jeg anbefaler og reservere i forkant.

Vi leide båten fra 9 om morningen til kl 18 på ettermiddagen.

Det anbefales og leie med et soltak/solskerming, da det blir meget varmt utover dagen, og solen er sterk på havet. De ber også om båtføreserfikat ,samt at vi fikk en liten

innføring hvor det var ok og kjøre og hvor  vi burde være forsiktig.

Vi valgte og kjøre den første delen av dagen , hvor vi fikk sett de enorme klippene ved Capo Caccia og vannet var jo så utrolig klart . Vi ankret opp flere steder og det var

fantastiske snorkle muligheter over alt. Fisk svømte rundt båten og det var ingen maneter og se,

Vi hadde rikelig med drikkevarer ombord, og til lunsj valge vi og kjøre bort til en liten strand hvor vi dro opp båten og vi fant en liten enkel strandrestaurant.

Dagen gikk med til bading, snorkling og avslappning. Det var bare en drømmedag:)

Jeg vil anbefale en slik tur og opplevelse på det sterkeste. Det var bra standard på båten, med bra motor, og enkelt farvann og kjøre i. Dette er noe og leve på og se tilbake til når det blir mørkt og og trist utover høsten.