En stille morgen alene i Oias gater.

De som kjenner meg godt, vet at jeg er en morgenfugl.
Jeg må ha morgenturen min, sammen med hunden min Mira, eller alene.
Det er min rekreasjon. Jeg kan ikke fordra å løpe, men jeg er god på å gå.
Kommer man seg tidlig ut, får man virkelig se en annen side ved stedet man besøker, og ikke minst nyte stillheten om morgenen.

Jeg har vært på Santorini et par dager nå, og jeg lover dere – bildene lyver ikke.Vi bor i landsbyen Oia, det er nesten ikke er til å tro, hvor praktfullt og vakkert det er her. Landsbyen ligger høyt oppe på en klippe
med fantastiske utsikt.

Jeg befinner meg i et gresk ferieparadis. Stemningen er helt spesiell.
Den lille sjarmerende steinbelagte landsbyen har smale gater og fargerike vakre små hus. Det er som et lite eventyr.

IMG_1703[1]Hovedgaten er bilfri, så lydnivået er behagelig lavt. Jeg anbefaler gode lette sommersko eller sandaler, og ikke høye stiletthæler,  som jeg hadde på meg i går ettermiddag. Kvelden endte barbeint.

Santorini Oia er en av de vakreste steder jeg har besøkt.
Jeg tror aldri jeg har tatt så mange bilder, og jeg har kun vært her et par dager. Mange mener at Santorini er den vakreste
av alle de vakre greske øyene. Jeg er ikke uenig.

På et hvert gatehjørne ligger  sjarmerende
gamle fargerike hus. De fleste har spektakulær utsikt mot det blå glitrende havet.

Jeg fikk i tillegg min egen private konsert på Oias utsiktpunkt.
En hyggelig eldre mann som bodde i landsbyen underholdt meg med nydelig gitarmusikk. For en praktfull morgen, for en lykke, for en ro  ikke et menneske å se. Fantastisk.

IMG_1711

Jeg elsker å ta bilder og dele med leserne mine, for å gi dere tips og ideer til  forskjellige reisemål. Siste bilde viser turistenes inntog fra cruisebåter og andre steder. Jeg var her før alle de andre.
Ha en strålende fin sommerdag!

FullSizeRender[1]

2 Kommentarer

Comments are closed.