10 spennende opplevelser rundt Lucca!

 

Lucca by er den største byen i regionen Toscana, Italia,
En vakker by hvor du lett kan gå deg vill i trange gater og smug. Lucca er et perfekt utgangspunkt for utflukter, rundreiser og severdigheter i og rundt denne godt bevarte byen med 90,000 innbyggere.

Bor du i Lucca eller i nærheten bør du ta turen til Celle dei Puccini i sjarmerende Pescaglia som var Puccini – familien lille hjem. Lucca er fødestedet til komponisten Giacomo Puccini og
i september hvert år arrangeres kjente  Puccini-operafestival.


Maddalena Bridge eller djevelens bro
Broen ligger vakkert til i landsbyen Borgo a Mozzano, kun 20 km fra Lucca sentrum.
Se på arkitekturen, spaser over den spektakulære broen og nyt for all del omgivelsene. En liten bro kan gi store opplevelser.

Antica Locanda Di Sesto

Maten som serveres på denne lokale restauranten er alltid på velsmakende og til normale priser, det samme kan man si om stemningen. Selv en enkel lunsj blir til en fest og opplevelse. Maten er rett og slett tradisjonell italiensk – og smaker perfekt!

VILLA REALE!

En enestående eiendom fra det glamorøse århundre. Villa Reale nær Lucca er rett og slett skjønnhet og en levende følelse. Bygget, hagen og parken ligger ved foten av fjellet Pizzorne og var en gang eid av Elisa Bonaparte, søsteren til Napoleon.
Åpen fra mars til oktober.

Best for bryllup

Om du drømmer om å gifte deg i Toscana, så er Villa Grabau det perfekte sted for begivenheten. Villaen er unik og historisk og hagen fantastisk. Vakrere og mere romantisk kan det neppe bli. Villaen har flotte maleri og møbler og du kan få privat omvisning.

Tenuta Del Buonamico

Legg turen innom den familiedrevne vingården som ligger i Montecarlo, et par mil fra Lucca. Her kan du både være med på vinsmaking, få omvisning og nyte en god lunsj.

Badebyen Viareggio

Jeg anbefaler en utflukt til badebyen Viareggio med sine brede, fine strender og lange strandpromenade. Byen er også kjent for sitt karneval i februar, en ekstra opplevelse.

Torre del Lago Puccini
En vakker innsjø og naturreservat omgir Torre del Lago Puccini.
Det er her den årlige berømte Puccini-festivalen holdes og du vil sikkert oppleve kjente operaer som La bohème, Tosca og Madama Butterfly.
Besøk Villa Puccini Museumhjemmet til komponisten Giacomo Antonio Domenico Michele Secondo Maria Puccini, der han bodde og ligger begravet.

Forte Dei Marmi!
En lekker badeby med flotte restauranter og eksklusiv shopping.
Her ligger strandklubber tett i tett på den brede stranden.
Høy glamfaktor.

Pietrasanta
En koselig liten by, hvor du vandrer blant hyggelige butikker, restauranter, historiske kirker og flotte monumenter. Byen er kjent for sin produksjon av marmor og bronse

(Sponset tur)
Musikk You Tube film: Jonas Farah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Kommentarer

 1. Hei Jeanette! Terje Grøndal her!
  Sitter å leser bloggen din. Veldig mye fine steder du besøker og jeg synes du skriver bra! Informativt og akkurat nok til å fange interessen 👍
  Jeg ser du har vært i Toscana. Drømmer om å sykle der. Ser for meg er opplegg der jeg sykler, mens bager etc. blir fraktet på annet vis. På en sånn tur er det kos og ikke fart som er viktig. Puls kan jeg få opp til Tryvann!
  Vet du om det finnes arrangerte turer evt. hoteller som tilbyr sånt?

  1. Hei:) Beklager sent svar.
   Jeg skal sjekke opp litt for deg og gi deg tilbakemelding.
   Takk for hyggelig tilbakemelding:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *