It’s cool to be kind!

Når jeg er på tur så kobler jeg litt ut det som foregår hjemme av nyheter, jeg lever litt i min egen Reiseperler verden.

Fikk nylig med meg at en kjent influencer legger ned bloggen sin, etter langvarig hets og trusler. Jeg så nettopp intervjuet på frokost TV . Jeg får helt vondt inne i hjerteroten, når jeg hører hva enkelte blir utsatt for. Mange bloggere og influensere må finne seg daglig i hets og ryktespredning og hat står det i media?
Jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå, hvorfor mennesker behandler andre mennesker slik. Jeg vet jo og hører at det foregår rundt oss, har jo kjent noe på kroppen jeg også, men slike dimensjoner er nådeløse og fryktelige. Det overrasker meg gang på gang , hvordan mennesker kan sitte og prate negativt om mennesker de ikke engang kjenner eller om noen de aldri har møtt?
Da er det hvordan de fremstår?
Hvordan de ser ut?
Hvordan de profilerer seg?
Hva de profilerer?
Kan man ikke heller finne på noe annet å si? Noe hyggelig kanskje? eller bare holde det for seg selv? Eller kanskje det enkleste, lavære å følge. Det er jo det enkleste.
For veldig mange er dette en jobb. En jobb som mange kanskje ikke skjønner seg helt på, men denne type markedsføring er kommet for å bli.
Dette er noe man må forholde seg til når man driver med dette, sier flere?
Jeg har sagt det flere ganger tidligere. Nei dette forholder man seg ikke til, ikke tale om. Jeg kommer ikke til å stikke hodet i sanden, når det gjelder denne problematikken. Derfor ønsker jeg å skrive om dette på Reiseperler. Det er viktig for meg at dere som følger Reiseperler også blir kjent med hvem Jeanette er, ikke bare alle stedene jeg anbefaler eller tar dere med til.
Til alle dere som sender meg hyggelige kommentarer, meldinger og som melder dere på konkurransen og ønsker å bli kjent med meg og være med meg på tur.
Tusen takk det gjør meg veldig glad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *