Mitt Oslo! Del 1

 

Jeg kan ikke alltid være på reise, jeg har et liv hjemme også. For dere som ikke vet, så bor jeg i Oslo. Min nærmeste nabo er frognerparken, hvis noen ser meg rase rundt der med hunden min Mira, må dere gripe tak i meg. Jeg er god på å gå, jeg bruker faktisk nesten ikke bil i Oslo lengre, jeg går stort sett over alt. Det er sunt og det gir meg masse påfyll og energi.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-18.02.2018-12-44-07-1024x1024.jpg

Denne uken tar jeg dere med på en hyggelig rundtur i Oslos gater, til mine favorittområder, cafeer, restauranter og vinbarer.
Først ut er Eckers, det er en av mine lokale favoritter. Jeg liker uformelle steder, hvor atmosphære er laidback. Eckers er et slik sted, her får du servert enkel frokost eller lunch. Et godt tips bestill avokado toasten, «Nam» sier jeg bare. Dette kule stedet stedet kan også leies for små intime private arrangementer.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-04.02.2019-17-09-12-1024x1024.jpg

 

Bygdøy er også en av mine favoritter, sommer som vinter. Er jeg hjemme og ikke på reise er dette området hvor jeg går hver dag, det blir noen skritt.
Øya har så mye å by på, så jeg anbefaler dere å ta turen, også om vinteren. Det er mange som ikke vet at nypreparerte spor over jordene, roper etter å bli brukt, løypene passer for alle og et perfekt sted og ikke langt fra Oslo.Vil du ikke gå kan du ta Bygdøy Bussen (nr 30), den går hvert 10 minutt, helt ut til Huk. Bygdøy har litt av hvert å by på, til og med nudiststrand.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-06.02.2019-07-19-18-1024x1024.jpg

Når jeg er ute å reiser, spiser jeg gjerne mat fra foodtrucks, hvis jeg er alene, eller jeg ønsker å spise en kjapp lunch utendørs. Nå har trenden også sett sitt lys her i Norge. Viste du at gamle Torgata bad har blitt pusset opp og nylig åpnet opp Street-Food hall?
Jeg besøkte stedet i går. For et kult sted, for en atmosfære, og så mye god variert mat. Dette trengte Oslo, dette var ulikt alt annet Norge har sett tidligere. Her finner du 16 forskjellige boder, med variert mat fra alle verdensdeler, samt 4 barer. Ta turen spis deg mett, og nyt atmosfæren.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-06.02.2019-08-31-00-1024x1024.jpg

Besøker du Torgata på kvelden, bør du også ta turen innom en av mine favoritt barer rett i nærheten.
Torgata Botaniske. En botanisk coctailbar, med grønne planter hengene rundt og fra taket. Et fantastisk kult sted , med gode drinker.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-06.02.2019-08-55-06-1024x1024.jpg

Har du lyst på flere tips ifra Oslo? Da bør du lese neste innlegg som kommer snart. Ønsker alle en fin dag!

 

 

 

2 Kommentarer

Comments are closed.