Perfekte klær på tur!

Reklame!
Det har blitt mye farting på meg i det siste. Det har vært alt annet enn eksotiske strender, paraplydrinker, og sommerklær. Det har vært turer til fjord og fjell i Norge og til de franske alpene.
For dere som ikke kjenner meg , så elsker jeg friluftsliv, det å stå på ski, gå turer med min gordonsetter Mira i skog og mark er noen av mine absolutte favorittaktiviteter. Mange spør meg hva jeg pakker med meg på slike turer. Jeg pakker enkelt, men jeg er bevist på hva slags klær jeg tar med meg. Klærne må være lette, som ikke tar for mye plass og de må holde meg varme. Så må jeg selvfølgelig like antrekkene og hvordan jeg ser ut da.
Jeg besøkte nylig Stranda i Møre og Romsdal, dessverre viste ikke været seg ifra sin beste side, men med min nye kule Norrøna W´Svalbard Anorakk sponset av Addnature frøs jeg ikke.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-12.03.2019-08-32-06-683x1024.jpg


Den er vindtett og laget i myk økologisk bomull og som anorakk er den perfekt å ha over en flis. Den har nok lommer, som er perfekt for meg som har med alt av utstyr til fotografering. Dette er en jakke som vil bli en av mine favoritter, den er super til fjellturer og skogsjakt med Mira, samtidig som jeg kan bruke den på sjøen til sommeren og på sjøen om vinteren.
Under anorakken bruker jeg The North Face w´s influx Woll Full Zip Jacket også fra http://addnature.no/den er lett , varm og har hette i tillegg sitter den pent på kroppen. Den var super å ha på, når solen stekte i de franske alpene og jeg jobbet meg oppover på randonnee ski eller nøt solen i bakken.

Den fargerike luen fra Norrøna/29 Thin Logo Beanie Crimson Kick , ble også min favoritt på turen, lett og varm og fargerik til de andre ytterklærne.
Den vil jeg også kunne bruke hele året.
Så var det termosen da, ikke dra på tur uten den. Anbefaler deg å ta en titt på Primus Vacuum Bottle , den er super lett og perfekt å ta med i sekken på tur.
http://addnature.no/

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-29.03.2019-10-14-08-576x1024.jpg

Plaggene fra Addnature er jeg kjempefornøyd med, ta en titt på siden deres, gode priser og lett og bestille fra.
Da sier jeg bare ut på tur, aldri sur.
http://addnature.no/

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-30.03.2019-00-44-13-1024x1020.jpg

Klær som er beskrevet er sponset av http://addnature.no/