Nøtteliten og jeg i toppen av et tre!

Fuglene kvitrer, et ekorn løper langs trestammene, det er tidlig morgen klokken er ikke 5 enda.
Her sitter nå jeg åtte meter over bakken høyt oppe i toppen av et tre utenfor Horten.
Jeg nyter roen, jeg nyter naturen, jeg nyter unik utsikt over Oslofjorden, jeg nyter nok en spennende opplevelse, denne gangen på Tretopphyttene Oslofjord!

Vil du sikre deg en uforglemmelig opplevelse anbefaler jeg deg å ta turen til Tretopphytter Oslofjorden.

Det er lett å finne hyttene og det er kort avstand fra E18. Nærmere naturen kommer du ikke og flottere utsikt skal du lete lenge etter.

Trehyttene har hvert sitt navn, så her er det bare å velge og vrake. Jeg leser at hyttene er oppkalt etter fugler som oppholder seg i området, min hytte heter Falkeredet. Jeg har ikke sett noen falk enda men jeg har allerede sett flere fuglearter.

Mira fuglehunden min har det som plommen i egget. Hun sitter paralysert og ser på fuglelivet som fortoner seg rundt henne. Det er ekstra hyggelig at vi som hundeeiere kan ta med hunden vår på en slik tur. Trehyttene Oslofjord har nemlig 2 egne hytter hvor det er lov til å ha med hund.


Bare det å være ute på terrassen er en opplevelse, trærne svaier lett fra side til side. Det føles som jeg er langt ute i villmarken, så er jeg bare en time unna Oslo.
Hit kan du reise året rundt! Tretopphyttene er vinterisolerte, de har egen vedfyring og fasilitetene som trengs. En egen hyggelig kjøkkenkrok og en sittekrok med vakker utsikt til Oslofjorden er det også her.

Plutselig sitter ekornet i fuglekassen, den bryr seg ikke om meg og Mira.
Den er mer opptatt av frøene som ligger der.
Tenk å komme så tett inn på naturen, for en opplevelse!


Jeg begynner å bli trøtt, kanske på tide å sove et par timer til i de myke sengene.
Fra vinduet i sengen ser jeg ekornet kose seg med nøttene og frøene sine. Nøtteliten i toppen av et tre, herregud så koselig dette er.
Når jeg våkner skal jeg gå meg en tur i de vakre omgivelsene rundt hytta og bare nyte.

Håper flere også får oppleve en slik solnedgang som jeg gjorde kvelden før, dette frister til gjentagelse.

(Sponset overnatting Tretoppene Oslofjord)
https://tretopphytter-oslofjord.no/

6 Kommentarer

  1. Åh, det ser så himla koselig ut i slike tretopphytter, altså. 🙂 Det håper jeg å få til en gang også. Og så fint at man kan ha med seg dyr på enkelte av de. 🙂

Comments are closed.