På hesteryggen i Rondane!

Drømmer du om rideturer blant vakre fjell og langstrakte vidder? Sulseter Rideleir arrangerer slike turer. Jeg besøkte de nylig på medieturen til Gudbrandsdalsvegen. Jeg elsker som sagt dyr, hester også! Jeg er dessverre veldig allergisk men det ble uansett en veldig hyggelig ridetur i vogn i vakre
omgivelser.
.

Sulseter Rideleir ligger i Peer Gynts rike i Gudbrandsdalen. De tar deg med på uforglemmelige turer i noen av de vakreste deler av Norge.
Med mer enn 40 års erfaring har de opparbeidet seg god og solid kunnskap om hestene og naturen samt setter sikkerheten i høysete.
Det er lett å komme til de både med tog og buss. De er behjelpelige med å hente og bringe fra Vinstra skysstasjon som ligger kun 11 km fra stallene deres. Rondane Nasjonalpark ligger kun et steinkast fra Sulseter Rideleir og er derfor et flott utgangspunkt.
Se på nettsiden og planlegg en annen type ferie.
Takk for meg!
(Pressetur Gudbrandsdalsveggen)

https://www.sulseter.no/