Feriefølelse!

Idag senket ferie følelsen seg over meg. Jeg satt på min favoritt cafe i La Napoule med cappochino i den ene hånden og croissnt i den andre .

Jeg så at mannen min koste seg , det gjorde jeg også. Nå koser jeg meg, nå er feriefølelsen her sier jeg til Anders. Dette er hva ferie handler om, uansett hva du velger å foreta deg. Det er de små øyeblikk av lykke , hvor en kjenner at skuldrene senker seg og en klarer virkelig å slappe av. Au Pain Gourmand heter kafen jeg sitter på, dette er mitt favorittbakeri i Napoule. Det er ikke noe fancy med stedet , men jeg liker meg her. Stedet gir meg energi ! I tillegg er det nok av godsaker å velge mellom.

Damene som står bak disken har jeg hilst på i årevis, de smiler når de ser meg. De er hjertelige, de er hyggelige og det er nok for meg. Jeg ser det yrer av liv i frukt og grønnsaksbutikken rett over veien. Jeg tar turen innom jeg også, Jeg ender opp med å kjøpe store saftige moreller og smakfulle aprikoser

. Jeg tar meg en spasertur rundt i koselige Napoule , jeg har tid nå, det er ingen ting som haster, det er ingen ting jeg skal rekke

Den hyggelige klesforetningen som jeg alltid liker å gå innom men som jeg aldri husker navnet på , har også åpnet.

Det er noen fine kjoler der, men stråhattene har jeg enda mere lyst på. Kanskje jeg kjøper den imorgen eller om en uke. Jeg har allverdens av tid. Jeg har ferie!