Sjarmerende Antibes!

Det er gått noen år siden jeg besøkte gamlebyen i Antibes.
Det er en hyggelig perle og verdt et besøk.
Byen er autentisk med en lang historie.

I dag tok jeg turen tilbake. Det første jeg gjorde var å dra innom matmarkedet Le Marche Provencal, som er et fargerikt matmarked jeg anbefaler å besøke. Markedet ligger sentralt i Antibes gamleby og rett ved Picasso-museet. Her er det nemlig nok av fristelser! Oster, skinker, kjøtt, krydder, oliven og det meste annet du kan tenke deg.

Snakk om å gå på en mega smell. Jeg skulle bare smake på de forskjellige tapenadene som lå der innbydende i vakre krukker . Jeg endte opp å kjøpe en kilo. Det var kanskje litt mye? Jeg skjønte det først når mannen min sto som et spørsmålstegn og lurte på hva jeg egentlig skulle med alt dette.
Gamlebyen i Antibes er som en labyrint av små trange brusteinsbelagte gater og idylliske smug.

Det er nok av hyggelige restauranter og barer å velge mellom .
Shoppingen er også spennende.
I tillegg er det kort vei til Cap d´Antibes med mange hyggelige små strender eller Beach klubber. Vi tok turen innom stranden med disse vakre fargerike båtene, plage de l’Olivette.

Ønsker du karibisk sand er det bare 10 minutters kjøretur til Juan le Pain
Er du glad i å gå eller løpe besøk kyststien rundt Cap d’Antibes .

 

2 Kommentarer

Comments are closed.