Villefrance-sur-Mer en fransk perle!

Har du ikke besøkt Villefranche-sur-Mer før?
Da er det et must hvis du besøker den franske riviera.
Noe av det hyggeligste jeg vet når jeg er her nede, er å dra til byen en tidlig morgen og sitte
ved bryggekanten å spise frokost på Dolce Vitta.

Drar du hit, så sett deg ned på en av benkene ved havnen å bare nyt omgivelsene. For meg er Villefranche et av de vakreste stedene langs rivieran. Fiskelandsbyen ligger øst for for Nice og rett i nærheten av Eze og Monaco. Her kan jeg bare surre rundt og ikke gjøre noen verdens ting. De fargerike husene, de vakre smale smugene, den gamle havnen og gamlebyen er en idyll.

Her ligger det fiskegarn på brygga , fargerike fiskebåter ligger på rekke og rad, og vannet er turkist og krystall klart. Her kan du slappe av på en av de hyggelige restaurantene i byen eller gå på oppdagelsesferd i gamle gater eller tunneler.


Stranden i Villefrance er nydelig. Herfra har du vakker utsikt over bukten som er den dypeste på den franske riviera. Stranden er en blanding av sand og småstein. Jeg lover dere, vannet er krystalklart!
Ikke gå glipp av denne franske perlen, kanskje dette er stedet dere vil bli gamle?

Anbefalte restauranter:
Les Garcons
LÁparte
La Grignotiere
Dolce Vita (frokost eller et glass vin)