Hopp ombord på den franske riviera!

Liker du sjølivet og du ønsker å  oppleve en annen side av den franske riviera når du er der, da anbefaler jeg deg å ta en titt på Seazen.fr  Hopp ombord i en solcelledrevet  båt som tar deg med på en miljøvennlig tur i usedvanlige vakre omgivelser. Båten finner du i den sjarmerende havnen som er knyttet til den lille idylliske byen Beaulieu-Sur-Mer, som ligger ca 20 minutter med bil fra Nice . Du kan også ta toget fra Nice som kun tar 15 minutter. Det er kun 10 minutter å gå fra jernbanestasjonen til havnen.
For meg ble båtturen en fantastisk opplevelse! Solen skinte fra skyfri himmel og gradestokken viste 26 grader. Det var rett og slett en drømmedag og ikke minst var stillheten kanskje noe av det jeg digget aller mest. Det var heller ingen diesel eller bensin lukt fra en støyete båtmotor. Jeg satt meg akterut på dekk og her nøt jeg den fantastiske utsikten, det krystallklare vannet og ikke minst denne unike opplevelsen som virkelig får deg til å senke skuldrene.

 

Båten har eget soltak, som vil beskytte godt på en glohet dag. Det er også mulighet for å bade og snorkle fra båten. Du forhåndsbestiller på nettet og det er plass til 6-8 personer ombord. Den private og unike båturen med egen guide er opplevelse jeg vet at folk i alle aldre vil ha stor glede av. Det var helt fantastisk å seile forbi de praktfulle yachtene som lå ankret opp i de idylliske vikene og kjente villaer som Villa Kérylos og Villa Ephrussi de Rothschild.
Denne opplevelsen over 2 timer anbefaler jeg alle og være med på! Du blir ikke skuffet!

Invitert tur Atout France
YouTube film nr 2 : Seazen.