En Fortryllende Opplevelse på Trehyttene i Gjerstad

Annonse
Har du noen gang drømt om å våkne opp i en koselig trehytte, høyt oppe omgitt av majestetiske trær og naturens ro?
Da er trehyttene på Gjerstad stedet for deg. For de som søker en uforglemmelig naturopplevelse, tilbyr tretopphyttene i Gjerstad en unik mulighet til å bo midt i skogen, oppe blant tretoppene.

Tretopphyttene gir deg en sjelden sjanse til å være helt nær naturen. Å våkne opp til fuglesang og utsikt over skogen er en opplevelse man sent vil glemme. Denne nærheten til naturen gir en følelse av fred og ro, langt unna byens mas og kjas. Hyttene er bygget med miljøet i tankene og bærekraft er en viktig del av opplevelsen, og hyttene er et eksempel på hvordan man kan leve i harmoni med naturen.

Tretopphyttene i Gjerstad er kjent for sin kreative og unike utforming. De kombinerer moderne komfort med en rustikk sjarm som gjør dem både koselige og funksjonelle. Arkitekturen sørger for at du føler deg hjemme, selv når du er høyt oppe blant trærne.
Hyttene er utstyrt med flott kjøkken,  delikat bad og oppvarming, noe som sikrer at du har alt du trenger for et komfortabelt opphold.

Et opphold i tretopphyttene gir både en følelse av eventyr og en mulighet til å slappe av. Her kan du utforske skogstiene, fiske i nærliggende vann eller bare sitte på balkongen og nyte stillheten.
For meg som hadde med min pappa på 92 år så ble det en eventyrlig opplevelse også for han og han snakker fortsatt om vårt nylige besøk.

Fra hyttene har du panoramautsikt . Selv bodde vi i Kråkeslottet som ligger idyllisk plassert ved vannkanten på Tangvall i Gjerstad.

Hytta er virkelig noe for seg selv, med sin unike arkitektur fordelt over tre etasjer og en stor terrasse som ser ut til å sveve blant tretoppene.

Dette er et helt unikt sted som passer alle! En koselig robåt var også tilgjengelig ved Lundvannet. Jeg tok meg faktisk en rotur selv, noe som var en herlig opplevelse og en fin måte å utforske dette vakre området. Rundt hytta er det et yrende fugleliv, og akkurat nå var det spesielt spennende med mange reder og nyklekkede fugleunger.
Tretopphyttene i Gjerstad tilbyr en perfekt blanding av eventyr, komfort og naturopplevelse. Dette gjør dem til en ideell destinasjon for de som ønsker å oppleve noe helt spesielt. Så pakk sekken, baggen og gjør deg klar for en unik reiseopplevelse i hjertet av naturen!

Det var en opplevelse å reise til trehyttene Gjerstad med min pappa. Vi hygget oss i hverandres selskap i den fredelige stillheten. En bever svømte forbi mens vi satt på terrassen, og lyden av hakkespetten i nærheten skapte en magisk atmosfære. Det var en perfekt tur fylt med små, men minneverdige øyeblikk.

 

Annonse Visit Sørlandet/ Trehyttene Gjerstad.