Svevetelt opplevelse på Skåre Gård!

Annonse
Forestill deg å våkne opp midt i naturen, hengende blant trærne, med fuglesang som din vekkerklokke og frisk skogsluft som din første pust. Dette kan bli din virkelighet med svevetelt i villmarkscampen på Skåre gård i Vegusdal, Birkenes kommune, Agder.
Svevetelt opplevelsen på Skåre Gård ga oss en minnerik og uforglemmelig overnatting som vi alltid vil ta med oss i vårt hjerte.

Hva er svevetelt ?

I motsetning til tradisjonelle telt som settes opp på bakken, er svevetelt festet mellom trærne. Dette gir deg en følelse av å sveve og en nærhet til naturen som er ulikt noe annet. Å sove høyt over bakken gir en ekstra dimensjon av eventyr og spenning til campingopplevelsen.
Sveveteltene er designet for å være komfortable og sikre. De er utstyrt med netting som beskytter mot insekter samt solide stropper og festepunkter som sørger for stabilitet og sikkerhet. Teltet gir en flott utsikt over omgivelsene og gir deg muligheten til å være i ett med naturen uten å måtte bekymre deg for ujevnt underlag eller fuktighet.

Plassert i det naturskjønne området av Vegusdal, gir Skåre gårds svevetelt deg muligheten til å oppleve naturen på en helt ny måte. Her vil du sove midt blant trærne og du vil kjenne en nærhet til naturen som er vanskelig å finne andre steder.
Svevecampen består av tre telt av typen Tentsile Stingray. Det er plass til tre voksene i ett telt eller to voksene og to barn.

Aktiviteter
Her kan du fylle dagen med en rekke utendørsaktiviteter som vil gi deg masse påfyll. Utforsk området til fots, prøve fiskelykken i de nærliggende innsjøene, eventuelt ta et forfriskende bad i vannet og de nærliggende bekkene eller ta en kanotur for å oppleve roen på vannet.

Etter en dag fylt med eventyr kan du nyte et deilig måltid tilberedt i deres laftede gapahuk. Her kan man sitte rundt en koselig bålpanne som er utstyrt med lyslenke, tepper, bord og benker.
Svevetelt i villmarkscampen på Skåre gård gir en unik campingopplevelse som kombinerer komfort, eventyr og nærhet til naturen. Enten du er en erfaren camper eller prøver det for første gang vil svevetelt gi deg en minneverdig opplevelse i hjertet av norsk natur. Her finner du ro og tid til å være sammen omgitt av vakker natur og med en unik måte å sove ute på. Besøk Skåre gård, heng høyt blant trærne, og la naturens magi omslutte deg.

Skåre Gård er en del av Sørlandets Bakhage som består av fem ulike gårder i Birkenes kommune som sammen tilbyr unike og ekte opplevelser. Skåre Gård er en familiedrevet gård og holder til på Skåre i Vegusdal. De  selger kjøtt fra økologisk, 100% gressforet Høylandsfe. Her beiter dyrene på 3000 mål hele året. Deres fokus er dyrevelferd og kvalitet.

Annonse Visit Sørlandet