Andre Etasje! Ekte Girl Power!

Skal du på tur til Jotunheimen, må du benytte anledningen til å besøke Vågå.
Omringet av mektige fjell ligger denne lille historiske bygda som jeg har blitt bedre kjent med de siste årene.

Har du ikke besøkt dette området før, er det på tide.
Da snakker vi Norge på sitt beste. Vakrere natur skal du lete lenge etter og mulighetene er mange.
Nå har jeg fått anledning til å besøke flere vakre garder, og jeg gir meg helt over hvor nydelige alle er.
Jeg har blitt mere kjent med området, historiefortellinger, turmulighetene og ikke minst sentrum i Vågå. Det er klart at sentrum er mere stille en det jeg er vant til fra Oslo, men det er noe veldig sjarmerende med det også. Søte, toetasjes trehus utgjør store deler av Vågå sentrum, her er det ikke kaffebarer på et hvert hjørne eller flust av restauranter.
Nå er Vågå sentrum i endring, 3 flotte driftige grunder damer skaper ny historie i Storlienbygget. Jeg var så heldig å få besøke stedet nå nylig.
Velkommen til Andre Etasje.

Siden ifjor sommer har disse 3 flotte damene jobbet med oppussing av Andre Etasje som blir Vågå sin nye restaurant. Det er imponerende hva de har fått til og skapt. Lokale fremstår stilfullt med en egenart. Vakre farger, stoffer kombinert med varierte møbler, antikviteter fra forskjellige stilarter og epoker fra barndomshjem i bygda. Dette gjør stedet hjemmekoselig og i mine øyne helt unikt.

For noen kreative damer, wow sier jeg bare. Dette er noe helt nytt og annerledes og dette trenger Vågå. Som de sier nå er katta delvis ute av sekken, damene har nemlig holdt kortene tett til brystet, selv om innbyggerne har fått sett glimt av oppussingen på sosiale medier.

Andre Etasje har inngått et samarbeid med Brimi Fjellstugu om kokker og gjestene vil få servert førsteklasses mat og drikke. Forskjellige spennende konsepter står også for døren og ønske om et samarbeid med folk i distriktet står også på ønskelisten.
En ting er ihvertfall sikkert, dette er GIRL POWER!
Snakk om å følge drømmene sine!
Gleder meg til neste gang og spennende smaker og kanskje litt i glasset!

 

 

2 Kommentarer

Comments are closed.