The Longhouse et sted du ikke glemmer!

Reklame
Jeg har nylig besøkt LONGHOUSE på Lista. Stedet hvor du bor vegg i vegg med kuene, sandsvalene og hvor utsikten mot havet og landskapet griper deg hvorhen du går!
The Longhouse er et spennende og innovativt bygg som ligger helt ute ved havgapet på Lista som er en unik destinasjon ved sørvestkysten av Norge kjent for sin fantastiske kystlinje og sanddynelandskap.
Denne arkitektperlen ligger vakkert til ved havet og er en kombinasjon av moderne arkitektur der kuer og arkitektur eksisterer i harmoni ved siden av hverandre. Stedet mottok Doga-merket for design og arkitektur fordi det er bygget med innlevelse og respekt for landskapet. Ikke overraskende tenker jeg!

Leilighetene har fantastisk panoramautsikt både oppe og nede  og det er ikke til å unngå å bli overveldet av det vakre lyset og det frådende havet fra stuen.
Leilighetene er innredet moderne og det er åpent og romslig med et praktisk kjøkken som er intigrert i stuen. En kul vindeltrapp tar deg opp til 2 etasje og soverommet som har to køyesenger, en enkel og en dobbel seng.
også her er det praktfull utsikt og det fra køyesengene.
Leiligheten er vel utstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseboks, komfyr og stekeovn, samt kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Det er også alt du trenger av glass, tallerkener og bestikk, gryter og liknende.
De inkluderer sengetøy, håndklær og kluter til deres gjester, dette ligger klart i leiligheten ved ankomst.

Lista er kjent for sine vakre, brede lange strender og belligenheten til Longhouse er perfekt, hvis du ønsker å ta en avslappende spasertur langs stranden og sandynene.
Det finnes også flere naturstier og fine sykkelruter  i dette området og du vil bli overveldet av den vakre naturen og lyset som er der ute. Ikke rart at Lista et yndet reisemål for fotografer.
Er du glad i å titte på fugler er dette også et perfekt reisemål på grunn av det varierte fuglelivet i området. Lista er også kjent for å være et flott sted for kiting og surfing. Beliggenheten langs Skagerrak-kysten gir optimale forhold for disse vannsportene.

Longhouse ga meg ro og påfyll og dette er et sted du ikke glemmer! Her var det ikke vanskelig å senke skuldre og nyte det gode liv. For de som ønsker å bo i en rolig og vakker del av Norge, men fortsatt ønsker å ha tilgang til moderne fasiliteter og komfort, er dette et flott sted å bo.
Ta turen!

 

 

 

 

 

 

 

2 Kommentarer

Comments are closed.