Brokkestøylen Velvære og Eventyr!

I hjertet av den naturskjønne Setesdalen ligger en perle som skiller seg ut blant fjellene og dalsidene. Stedet heter – Brokkestøylen 
Hvis du leter etter en annerledes og minneverdig opplevelse i naturen, er du kommet til rett sted. Brokkestøylen tilbyr deg en eksklusiv blanding av komfort og natur. De legger vekt på lokale råvarer og en bærekraftig tilnærming til mat og overnatting.

Ta en pause fra hverdagens mas og kjas og unn deg selv en unik opplevelse. Dette idylliske stedet omgitt av majestetiske fjell og beroligende elver, er ikke bare et reisemål, det er også en invitasjon til å finne indre harmoni.

Brokkestøylen er drevet av dyktige Gro og Erik. Dette sjarmerende stedet er raskt blitt kjent for å tilby mer enn bare en vanlig reiseopplevelse, det er et sted for å finne indre fred, styrke kroppen og gjenoppdage gleden ved å være i ett med naturen.
Brokkestøylen tilbyr også en rekke retreats og kurs som fokuserer på velvære og personlig utvikling. Fra stressmestring til å lære pusteteknikker som gir deg verktøyene du trenger for å styrke både kroppen og sinnet. Gjennom en kombinasjon av øvelser, pusteteknikker og
avkoblende aktiviteter får deltakerne en mulighet til å finne balansen mellom indre ro og fysisk styrke.

Brokkestøylen ønsker deg velkommen med åpne armer og inviterer deg til å senke skuldrene og det gjør du fort når du kommer til dette vakre stedet i Setesdalen! Her forsvinner spenninger, bekymringer og opplevelsen bare å være der beriker deg.

Men det er ikke bare kursene som gjør Brokkestøylen til et unikt sted. Overnattingen i deres naturepods, også kjent som eco-lux hotel tilbyr en unik og annerledes overnattingsopplevelse. Her kan du sove i svært komfortable king size-senger mens du omgis av vakre naturomgivelser som gir deg en fantastisk mulighet til å komme nær naturen uten å måtte ofre komfort eller luksus.
Disse naturpodsene er plassert ved en vakker elv, med majestetiske fjell som omkranser deg fra alle kanter. Å våkne opp i det eco-teltet langs elva var bare herlig. Frisk fjelluft fylte teltet, og da jeg åpnet døren ble jeg møtt av en fantastisk utsikt.

Podsene er utstyrt med alle nødvendigheter, inkludert oppredde senger, håndklær, kaffe- og tekoker samt mineralvann til din disposisjon. Her kan du velge mellom 30 m2 store pods med innlagt wc og kaldt vann, eller du kan oppleve en mer rustikk tilnærming med pods uten vann.

Maten på Brokkestøylen er en opplevelse i seg selv. Med røtter dypt forankret i lokale tradisjoner, er hver rett tilberedt med en kjærlighet og respekt for naturen som er sjelden å finne andre steder. Ingrediensene som brukes, hentes rett fra områdets naturlige omgivelser, noe som gir hver bit en autentisk smak av Setesdalen. Basert på tradisjoner og dyrket med omsorg og respekt for naturen, tilbyr de retter som nærer kroppen og sjelen. Med ingredienser hentet fra naturen rundt dem, er hvert måltid en feiring av lokal kultur og bærekraftig matlaging.

Enten du velger å spise i deres sjarmerende Støyl fra 1850-tallet eller i det nydelige Glasshuset med en fantastisk utsikt, vil du oppleve en kulinarisk reise gjennom Setesdals smaker.
Ikke overaskende ble deres restaurant i 2023 æret med prisen for «Best Restaurant & Bars Awards» fra det anerkjente magasinet «Lux Life».

Men det som virkelig gjør Brokkestøylen til et unikt sted, er menneskene som jobber og driver stedet! Sammen deler de historier, støtter hverandre og skaper minner som varer livet ut. Det er et sted hvor vennskap blomstrer og hvor fellesskapet er like viktig som den personlige veksten.

Brokkestøylen er mer enn bare et reisemål – det er en opplevelse som gir deg påfyll. Det er et sted for å finne balanse, styrke og glede i det enkle livet og naturens skjønnhet. Tar du turen til Brokkestøylen, vær forberedt på å bli fortryllet, forundret og forvandlet av alt dette unike stedet har å tilby. Det gjorde jeg!