En Reise i Eleganse på Rhône-elven!

Annonse
Jeg sitter ved elvebredden i Lyon hvor jeg lytter til lyden av bølgene fra Rhône-elven etter å ha tilbrakt en uforglemmelig uke ombord på MS VIVA Voyage. Å seile gjennom Rhône-dalen med Viva Cruise viste seg å være en enestående reise, en blanding av luksus, kultur og fantastiske opplevelser som jeg vil ta med meg i lang tid fremover.

Elvecruiset startet i Lyon kalt «Frankrikes gastronomiskiske hovedstad» Byen som er kjent for sin gastronomi, ønsket oss velkommen med åpne armer. De smale gatene i Vieux Lyon tok oss tilbake i tid, mens det pulserende bylivet minnet oss om at vi var midt i en moderne europeisk perle.

Ombord på VIVA VOYAGE ble vi møtt med et smilende mannskap og en atmosfære av uanstrengt eleganse. Hver detalj på skipet var designet med tanke på passasjerenes komfort, fra romslige lugarer med panoramiske vinduer som tilbød spektakulære utsikt mens vi langsomt satt kursen nedover den vakre Rhône-elven. Vi seilte gjennom vinmarker som strakte seg så langt øyet kunne se og vi passerte sjarmerende landsbyer som så ut som den vakreste postkortsamling.

VIVA VOYAGE tok oss gjennom noen av Frankrikes vakreste pittoreske områder. Jeg hadde aldri forestilt meg hvor imponerende Rhône-dalen kunne være, med dype kløfter, frodige enger og imponerende elvelandskap.

Underveis passerte vi også imponerende sluser, inkludert mesterverket Bollène-slusen. Overalt navigerte Viva Voyage oss smidig gjennom disse vannveiene og opplevelsen var helt unik.

Elvecruise langs Rhône med VIVA VOYAGE åpner døren til en rekke hyggelige steder. Du vil oppleve sjarmerende byer, historiske steder og naturskjønne områder. Mens skipet seiler langs elven, nyter du  fantastisk utsikt over landskapet som endrer seg over tid og elvene tar deg gjennom vakre naturskjønne områder som kanskje ikke er tilgjengelige med andre transportmidler.
Samtidig er elvecruise en unik og en avslappende opplevelse, mens du nyter komforten ombord. Et elvecruise med Viva Voyage er All Inclusive og vi fikk servert de deiligste retter samt drikke som representerte det internasjonale og det lokale kjøkken.
Lugarene på båten var nylig oppgradert og den franske balkongen på rommet ga en helt fantastisk utsikt.

Châteauneuf-du-Pape
som er kjent for å produsere noen av de mest prestisjefylte rødvinene i verden var første stopp før turen gikk videre til Avignon .

Å ankomme Avignon var som å trå inn i en middelalderfortelling. Viva Voyage la til kai med utsikt til det majestetiske pavelige palasset og Pont Saint-Bénézet.

Å utforske de brosteinsbelagte gatene, omgitt av historiske bygninger, var som å  trå inn i en middelalderfortelling.


Arles, var aldeles nydelig og neste stopp på elveferden. En by inspirert av kunstneren Vincent van Gogh, som malte et bilde av kreativitet og historie.

Viviers en velbevart middelalderby, overrasket oss med sin autentiske sjarm. Ombord på Viva Cruise ble vi transportert tilbake i tid, vandrende gjennom brosteinsgater omgitt av vakre bygninger og håndverkere som holdt lokale tradisjoner levende.

Chalon-sur-Saône og Tournus
bød på sjarme, rolige elvebredder og historiske monumenter.

Macon,
ved bredden av Saône-elven, ble et avsluttende kapittel i denne rivercruise-opplevelsen. Gåturene langs elvebredden, utforskingen av lokale markeder og den vennlige atmosfæren i byen ga en siste smak av Sør-Frankrikes sjarm.

Elve cruiset med VIVA CRUISES viste seg å være en flytende oase av luksus og komfort. Viva Cruise Voyage er et førsteklasses elvecruise skip totalrenovert i 2023. Viva Cruises tilbyr forskjellige typer elvecruise med komfortable lugarer, deilige måltider, og muligheten til å utforske ulike destinasjoner langs elven.

Dette ble en uforglemmelig opplevelse. Ønsker dere å se filmer og klipp fra turen sjekk ut Reiseperler Instagram og sjekk ut higlights.

Annonse https://www.viva-cruises.com/en