Italia elskere og vin elskere se her.

 

IMG_2799

Midt i det vakreste Toscana ligger Castello di Casole, dette spektaulære  stedet, som  tidligere var et slott og som ble omgjort til et hotell. Stedet har en fantastisk  beliggenheten , og er helt magisk. Atmosfæren og den toskanske stilen gjør Castello di Casole unikt . Hotellet er omgitt av en fantastisk eiendom med  vinmarker, olivenlunder , blomsterenger og de gamle gårdene  er gjenoprettet som luksusvillaer.

IMG_2803

Fantastisk service og et flott utvalg av restauranter med variert mat. Kort avstand fra Siena og Firenze og under to timer fra Pisa lufthavn. Stedet ligger så sentralt i Toscana at det er flott og bruke som base og komme seg rundt i dette fantastiske området.

IMG_2802

 

Dette stedet er kåret som et av de flotteste hoteller i 2015:) Sjekk link og drøm dere bort eller gjør det til en realitet:)

http://www.castellodicasole.com/