Hotell Pigalle en hotellperle!

Jeg er kresen på hoteller, det sier barna mine også. Sånn er det bare!
Jeg liker hoteller som fremstår unikt og som skiller seg ut i mengden. Hotel Pigalle i Gøteborg er et slikt hotell. Det er kult, trendy og lekkert. Jeg besøkte hotellet nylig og det ble en en hotellopplevelse utenom det vanlige.

Hotellet tar deg med tilbake til Paris på tidlig 1900 -tall. Det er mye plysj, det er franskinspirert, det er perlekjeder, det er betjening i tidsriktig klær, det er musikk i korridorene, det er atmosphære og møblene er gjennomført. Jeg digget hotellet fra første stund.
Rommet mitt var unikt, vakkert og fargerikt. Det var nøkkelringen også. Den var laget av tungt metall og dandert med plysj. Jeg sov som en prinsesse omgitt av en blomstrende tapet og lilla plysj puter.

Frokosten på Hotel Pigalle er et must.
For et frokostbord, for et utvalg, for noen råvarer.
Her er det bare å sette av god tid!


En ting er sikkert, dette hotellet falt jeg pladask for.
Dette stedet ga meg påfyll.
Vil du bo sentralt, spise og drikke godt samt oppleve unik stemning?
Ta turen til Hotel Pigalle!
Dette var en perle, i hvert fall for meg!