Historiske Hoel Gård!

Annonse
På Nes-halvøya, ved bredden av Mjøsa, ligger Hoel Gård som en tidløs perle.

Å besøke Hoel Gård er som å trå inn i et eventyrlandskap og en levende historiebok. Dette idylliske stedet, med sin fantastiske beliggenhet er gjemt bort fra hverdagens travle mas og kjas. Det åpner portene til en verden av rolige gårdsomgivelser og historisk sjarm. Gården oser  av historie og en unikhet.

Hoel Gård er ikke bare en reise tilbake i tid, men også en vandring gjennom vakre hager og naturlige omgivelser. Den 1600 meter lange lindealléen som møter deg ved innkjørselen, er som en portal til en annen tid. Trærne strekker seg høyt og skaper en majestetisk tunnel som leder deg nedover mot idylliske Mjøsa og den pittoreske Skiblanderbrygga.


Hoel Gård tok imot oss med åpne armer. Den hyggelige atmosfæren som møtte oss ble et velkomment avbrekk fra den hektiske hverdagen.

Å rusle gjennom gården på en solrik høstdag sammen min pappa var som å bevege seg gjennom et vakkert maleri. Solen kastet sine solstråler over gården og de omliggendene områdene og den kjølige høstluften bar med seg duften av nyslått gress og modne frukter.
Hageanlegget var en fryd for øyet med pioner og historiske roser som fortsatt sto i full blomst. Modne epler hang tungt fra trærne og drue-rankene strakte seg mot solen som om de selv ønsket å fange de siste varme strålene før vinterens ankomst.

Hoel Gård er et populært sted å arrangere bryllup og med nærmere 400 bryllup siden 1993, har Hoel Gård en betydelig erfaring med å organisere og håndtere bryllupsarrangementer samt kurs og konferanser.

Brylluper kan holdes i den historiske hagen med utsikt over Mjøsa, noe som gir en romantisk ramme for vielsen eller så kan feiringen finne sted inne i den ærverdige ballsalen. Det vakre lysthuset med egen inngang og vakker utsikt  brukes idag som brudesuite. Lysthuset er bedårende vakkert med sjarmerende peis, kjøkken og løveforbadekar!

Å trå inn i Hoel Gård er som å åpne døren til et mesterverk. Hvert rom er som et levende kunstverk, hvor møbler, detaljer og farger nøye er utvalgt for å skape en atmosfære av tidløs eleganse. Når du entrer de antikke dørene, møtes du av et interiør som bærer preg av restaurering og kjærlig vedlikehold. Stuer og salonger er innredet med en blanding av antikviteter og komfortable møbler Hvert hjørne av Hoel Gård er nøye innredet med kunstverk, historiske fotografier og små detaljer som gir en innsikt i gårdenes rike arv. Gjennomgangen av korridorer og rom blir som en reise gjennom tid og historie.

Hoel Gård er ikke bare et reisemål; det er en smaksopplevelse og en kulinarisk reise. Kjøkkenet legger vekt på å fremheve råvarer fra gårdene rundt, og hvert element på tallerkenen er nøye utvalgt for å representere det beste av det lokale kjøkkenet. Her serveres den beste gourmetmiddag i i deres koselige restaurerte grisehus.

Lyst på et avbrekk i hverdagen? Ta turen til dette vakre stedet!

Hoel gård er også medlem av «De historiske Hotel »

 

 

Annonse Hoel Gård