Et eventyr i Lyngsalpene!

Det snør tett i det vi passerer ishavskaterdralen i Tromsø. Det er første snøfall her oppe i høst, blir jeg fortalt. Så bra , det passer perfekt.
Dette har jeg gledet meg lenge til , nå er jeg her, endelig skal jeg på oppdagelsesferd og det i Norge.
Unike steder og perler er jeg alltid på jakt etter , og denne gangen er det blant mektige norske fjell og fjorder.
Turen går til Lyngen Lodges, en perle av et sted mellom Tromsø og Alta. Jeg hadde lenge lest og hørt om dette stedet, når jeg nå fikk muligheten, var det bare å sette seg på første fly.
Nå sitter jeg her i en av lyngen Lodges sine busser på vei til lyngen Lodge.
Jeg nyter den spektakulære naturen og fjellene rundt oss.

https://youtu.be/by5DuOAhpzc

Etter ca 2,5 timers kjøring og 2 ferge overganger er vi vel framme, i hjertet av Nord Norge og med Lyngsalpene rundt meg og en vakker Lodge pyntet til jul

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-24.12.2018-17-33-27-1024x563.jpg

Lyngen Lodge har skaffet seg et navn på verdenskartet. Hit kommer besøkende ifra hele verden, med en over gjennomsnittet interesse for friluftsliv og naturopplevelser. Lyngen Lodge tilbyr kombinasjon av avslapning , luksus og varierte aktiviteter til fjells og på havet. Stedet er drevet siden 2008 og har 8 dobbeltrom, med mulighet for 16 gjester.
Det første som slår meg , er hvor delikat og lekkert det er inne i Lodgen. Samtidig har de bevart en hjemmekoselig atmosfære.
En vakker stor peis er midtpunktet i en koselig peisetue , omgitt av vakre designmøbler.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-16.12.2018-18-02-38-1024x897.jpg

Spisesalen er like hyggelig , her er også store flotte panoramavinduer som gjør det lett å nyte den flotte utsikten.
Det ble det servert 3 retters måltider med lokale råvarer, all maten som ble servert smakte førsteklasses. Ikke rart at denne luksus lodgen har vekket interesse hos flere interiørmagasiner, livstils magasiner og ski blader.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-20.12.2018-16-38-05-1024x453.jpg

Hva er det som får turister ifra hele verden til å besøke dette stedet i nord?
Lyngsalpene er kjent for vill og vakker natur. For skientusiaster er dette «Top Noch» Mer utfordrende kan det ikke bli, her klatrer man opp stupbratte fjell med feller under skiene, for deretter å kjøre ned fjellet til fjorden.
Kjørte jeg på ski ned fjellveggen? Nei, det var for tidlig på sesongen, høysesongen for toppturer i området er i perioden mars til mai.
Isteden suste jeg avgårde i en hundeslede bak et spann av huskyer i magisk vinterlandskap.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-26.11.2018-16-19-05-1024x576.jpg

Servering ute i det fri samlet rundt et bål, med vakre hunder rundt oss var en opplevelse jeg sent vil glemme, og minner jeg vil for alltid ta med meg.

Jeg fikk være med på trugetur i arktisk natur, vi opplevde spektakulær natur og dyreliv. Vi fikk utdelt polar dresser, og varme støvler . Her var ingen ting overlatt til tilfeldighetene.

Etter en magiske dager ute sammen vennlige guider , hunder, og andre gjester var det tid for avslapning og jacuzzi . Her nøt jeg utsikten og fasilitetene som stedet tilbyr. Det som gjør dette stedet unikt er kombinasjonen av aktiviteter og fasiliteteter. Steder er perfekt for par, grupper og for de som ønsker å reise alene. Her er det lett å bli kjent med andre besøkende da stedet innbyr til sosialt samvær .
De fleste som kommer hit ønsker å oppleve nordlyset, Det står høyt oppe på listen for mange . Jakten på Nordlyset var tidlig igang, også for meg, perioden mellom september og april er nemlig tiden og sjansen for og oppleve Aurora , naturens magi , men dessverre var ikke værforholdene på våres side denne gangen. Uansett fikk vi tatt flere flotte bilder .

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-26.12.2018-08-02-13-1024x453.jpg

En ting er i hvertall sikkert, jeg fant nok en perle og det i vårt eget land. Er du friluftsmenneske , glad i det gode liv og ønsker det lille ekstra og luksuriøse , da er dette stedet for deg.
Lyngen Lodge kan du besøke hele året.
Dette fristet til gjentagelse !

(Sponset opphold)