Fargerike Ho Chi Minh!

Jeg hadde blitt advart av min sønn at trafikken i Ho Chi Minh var ganske så crazy, han besøkte byen i fjor sommer. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi, trodd det skulle være som dette.This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-10.01.2019-12-08-43-1024x1024.jpg
Millioner av mopeder kjører i alle retninger og med livet som innsats var det bare å lukke øynene, når veiene måtte krysses. Trafikklys kan du nemlig lete lenge etter og fotgjengerfelt bryr ingen seg om. Dette er ikke stedet for svake sjeler, det er bare og håpe på det beste, mens mopedene suser i slalom foran og bak deg.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-20.12.2018-05-03-00-1024x576.jpgMange sier at byen ikke er til å kjenne igjen, moderne skyskrapere, luksusbutikker og nye kjøpesentre har gjort sitt inntog.
This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-18.12.2018-14-07-42-1024x576.jpgBare 30 år tilbake var byen preget av forfall. Idag bor det mer en 10 millioner mennesker her og byen er et flittig internasjonalt handelsentrum.
Stemningen i Ho Chi Minh byen er unik. Ja kaotisk og trafikk er det over alt, men stemningen er helt spesiell.
Det er nok av steder og oppleve og utforske samtidig som du ikke må gå glipp av den lokale maten.
På et hvert hjørne ligger små familie restauranter som er verdt et besøk.
Binh Tay markedet og Ben Thanh markedet samt de lokale markedene bør du ta turen til. En opplevelse du sent vil glemme. Her kan du få kjøpt det meste, det er trangt, hektisk og varmt. Du kan også få kjøpt mat på en av de mange streetfoodbodene, men kanskje en risikosport for sarte mager.This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-10.01.2019-13-40-05-1024x1024.jpgReiseperler bodde på Hotel Des Arts Saigon. Et fantastisk lekkert hotell som jeg anbefaler. De hadde en lekker takterrassen, hvor utsikten på kvelden var spektakulær. Her var det bare å nyte utsikten og atmosfæren. Det er nok av takterrasser å velge mellom i Ho Chi Minh, men dette ble vår favoritt.
Det er nok av steder å besøke i Ho chi Minh.
Hva ble Reiseperler sitt høydepunkt?
Det skal jeg fortelle dere, Vespaturen i Ho Chi Minh city!
Det er desidert det kuleste jeg har opplevd.
Suse rundt bak på en Vespa i kaotiske Ho Chi Minh midt blant tusenvis av andre scootere, et minne jeg vil ta med resten av livet.
Ikke bare var turen kul , men alle barene og restaurantene da?
Er det mulig?
Ja, hvis du drar hit !
This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-20.12.2018-22-15-58-1024x576.jpg

 

 

 

2 Kommentarer

Comments are closed.