Streetfood på sitt beste!

Besøker du Kuala Lumpur er Jalan Alor stedet å spise Asiatisk streetfood eller seafood . Gaten omtales som verdens beste restaurantgate .

Det eneste du kan glemme er de hvite dukene!

Jan Alor er en opplevelse , spesielt om du besøker gaten på kvelden. Gaten ligger i hjertet av Kuala Lumpur . Gaten fremstår som en stor restaurant , fra kl 17 på ettermiddagen med plaststoler og bord over alt.

Så lenge det er folk , holder spisestedene oppe. Du finner faktisk den beste lokale maten her om natten .Det kan virke kaotisk og du må senke kravene til komfort og skepsisen må du sette til side. Jeg setter meg ned ved plast bord og observerer det yrende livet rundt meg .

Det er fargerikt og et syn for øye. Det kryr av mennesker som vandrer mellom matbodene, jeg nyter synet av travle kokker i aksjon blant damp, røyk og mat os. Varmen er trykkende og luftfuktigheten topper skalaen og de mange spennende luktene strømmer mot meg. Her blant alle matbodene som ligger på rekke og rad , er det bare å velge og vrake .

Maten er asiatisk med innslag av thai, vietnamesisk, kinesisk og malaysisk kjøkken i en herlig kombinasjon; det er en kulinarisk fest og det smaker himmelsk.

Foran meg ligger en ferdig grillet hummer, den ryker fortsatt , eieren av matboden ser på meg og smiler, do you want a cold beer?