Fairmont Fujairah Beach Resort spennende og autentisk!

 

Lekkert, trendy, autentisk, delikat og vakker design er det første som slår meg , idet dørene blir åpnet opp for meg på Fairmont Fujeirah Beach Resort. Wow her var det lekkert, er min første tanke i det jeg står å venter på å bli sjekket inn på hotellet, dette er stedet for meg!
Velkommen til Fairmont Fujairah Beach Resort!

Etter fantastiske dager på Fairmont Ajaman gikk turen videre til Fairmont Fujeirah. Emiratet Fujeirah er kjent for sine fantastiske strender, vakker natur, mektige fjelltopper og krystallklart vann. Kjøreturen gjennom ørkenlandskap med fjell og kameler på alle kanter tok litt over 2 timer. Med praktfull beliggenhet blant Al Hajar fjellene, lå Fairmont Fujairah Beach Resort vakkert til med utsikt ut mot det omanhavet.

Rommet jeg fikk utdelt var vakkert innredet, med touch av arabisk og marokkansk inspirert design. Farger, tekstiler og møbler var smakfullt satt sammen. Her var det virkelig hyggelig å være, i tillegg var
sengene noe av de beste jeg har ligget i på lang tid.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-24.03.2019-13-14-10-1024x1024.jpg

Utsikten mot havet, fjellene samt det luksuriøse bassengområdet var også spektakulært. Det ene bassenget så ut som et flott maleri, fra terrassen, snakk om skape et unik Midtøsten utseende og egen atmosfære.

En vakker strand med fine solstoler og parasoller lå rett nedenfor bassengområdene. Sanden var kritthvit med krystallklart vann. Ikke nok med det, her kunne vi fra solstolen se små skilpadder som hadde svømt inn fra havet. Her boltret de seg i den lille idylliske lagunen som var tilknytning til hotellet, mens gjestene svømte rundt.
Området er nemlig kjent for fantastiske dykkerforhold og et eldorado for ulike vannsportaktiviteter.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-24.03.2019-16-10-22-2-1024x1024.jpg

Resortet hadde godt utvalg av restauranter alt fra lette måltider til eklusive matopplevelser. Høydepunktet ble fiskerestauranten «The Copper Lobster» hvor jeg fikk servert den ferskeste Omanilobster ever, en klar favoritt og delikatesse i dette området.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-24.03.2019-17-50-40-1024x1024.jpg

Med sin praktfulle beliggenhet og vakre omgivelser er Fairmont Fujairah Beach Resort et perfekt sted hvis du ønsker avslapning og ro. Stedet er også et fint sted å stoppe , hvis du ønsker et par rolige dager utenfor Dubai.
Vakrere interiør på hotell skal du lete lenge etter!

This image has an empty alt attribute; its file name is Bilde-24.03.2019-18-30-44-1024x1024.jpg

(Sponset opphold)