Casa Isola et eventyr!

Mange drømmer om et hus i Toscana, blant bølgende åser, grønne daler, vingårder og sjarmerende landsbyer.
Det er også min drøm, det har det vært lenge.
Noen realiserer denne drømmen, de finner en ruin og bygger den opp sten for sten. Jeg besøkte nylig et slikt vakker hus i Toscana. Casa Isola for et eventyr!

Casa Isola var en slik ruin, idag fremstår det som et drømmehus.
På en slette mellom Volterra og Montecatini val di Cecina ligger
Casa Isola. Et vakkert steinhus omringet av store gressplener, oliventrær, druer bølgende åser og daler.

Et sant eventyr og dette stedet fikk jeg besøke.
Jeg besøker mange vakre steder rundt om i verden, det er alltid spennende å komme til nye steder og dette var bare helt Wow!
For et hus, for noen detaljer, for en planløsning, for et interiør, for noen omgivelser?
Jeg blir sjelden misunnelig, men dette stedet skulle jeg gjerne eid.
Her er det ikke spart på noe. Det første som imponerte meg var alle vinduene som gjorde at lyset strømmet inn i alle rom. Samt utsikten da, det var bare å gi seg ende over. Her kunne jeg bodd, her kunne Mira løpt utenfor på tomten, mens jeg satt å skrev. Her kunne jeg bli gammel.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2019-2-1024x576.jpg

Første etasje hadde et praktfullt åpent stue-kjøkken løsning med peis. Terrassen utenfor kjøkkenet var utrolig idyllisk, med et vakkert overbygg som skapte en lun og varm atmosfære. Bare å sitte i den hyggelige sofagruppen på kvelden og brenne på peisen nyte stillheten, utsikten mot Volterra og det opplyste bassenget var helt magisk.


Casa Isola hadde fire romslige soverom med hvert sitt lekre bad. Et av badene hadde et dobbelt badekar med en utsikt som var som et maleri. Det lyder kanskje som en klisje, men slik var det. Det å våkne opp til en slik utsikt, stillhet og en slik ro var medisin for meg.
This image has an empty alt attribute; its file name is 93471BB7-9B95-49C7-9D83-52DCF8E80ABC-1024x1024.jpg

Casa Isola ligger usedvanlig vakkert og usjenert til, samtidig som det er kort avstand til kysten og nærliggende landsbyer, hvor du finner baker, slakter, grønnsakhandler, minimarked, apotek, restauranter.
Toscanas mange vakre landsbyer og vingårder ligger også som perler på en snor.  Selv var jeg innom steder som San Gimigano, Bagno Vignoni; Voltera, Pienza.
Dagene gikk alt for fort, jeg burde ha gått enda flere turer i det vakre området rundt Casa Isola, jeg burde ha svømt enda mer i bassenget, jeg burde ha laget enda mere mat på det vakre kjøkkenet, jeg burde ha sittet enda mere ute på terrassen om kvelden, jeg burde sittet enda lengre ved frokostbordet og ute, men hvem sier at dette ble siste gang?Dette kan også dere få oppleve, stedet er mulig å leie. Vakrere kan det bare ikke bli!
Flyr du til Pisa, tar det en time å kjøre til Casa Isola, snart finner du en egen link på Reiseperler for leie av Casa Isola.
Du kommer hjem som et nytt menneske!

Bruk rabattkode #Reiseperler # for 5 % rabatt på din bestilling på mail sendt til https://casaisola.wordpress.com/contact/