Et lite bakeeventyr i Kvam!

 

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sust av gårde i bil på den nye E6 på vei til Vågå, uten å vite hva som har ligget av perler i Gudbrandsdalsvegen.
Nå som jeg vet det, må jeg jo dele bygde-perlene med dere, og sørge for at dere ikke bare raser forbi.

Nylig var jeg bedt på medietur til Gudbrandalsvegen, som har blitt til en «opplevelse veg» mellom Fåvang og Kvam. Første stopp ble GammelbuaKvam, et lite bedårende bakeriutsalg som er en del av Ødegaarden bakeri & konditori. Jeg bare elsker ferske bakervarer og sjelden har jeg sett og smakt så mye godt bakverk som her. Her var alle varianter representert samt brød laget av gamle oppskrifter. Her er det også mulighet å bestille kaker til spesielle begivenheter.
Mine favoritter var verdens beste og Napoleonskaken som er best selgeren.

I Gudbrandsdalen har de lang tradisjon med å kose seg, og her på Gammelbua koste jeg meg kan dere tro. Hyggelige folk var det også her, gleder meg allerede til neste besøk.
Ødegaarden Bakeri & Konditori har siden 1890 årene hatt dyktige fagfolk og håndverkere i bedriften. Ødegaarden har også trivelige bakeriutsalg på Vinstra og Otta.
Ta turen innom!