Mellom fjord og fjell!

Har du planer om å besøke Geiranger og Norddal den nærmeste fremtid, da bør du besøke disse koselige stedene som jeg anbefaler her.
Det er 27 år siden jeg besøkte Geiranger sist, da med min sønn som kun var tre uker gammel.

Da var det ikke akkurat sånn at jeg hang utenfor enhver knaus eller fjellhylle for å fotografere. Fokuset var et helt annet sted. Jeg besøkte nylig Geiranger og Norddal, dessverre viste ikke været fra sin beste side, men det betydde jo ingen verdens ting, når en fikk besøke slike koselige steder, og tatt imot med åpne armer. Wow sier jeg bare, hit skal jeg tilbake og det skal ikke gå 27 år til neste gang.
Brasserie Posten.

Denne hyggelige restauranten ligger idyllisk til i det gamle posthuset i Geiranger fjorden.
Dette stedet anbefaler jeg alle å ta turen til. Bedre mat skal du lete lenge etter, tillegg er det veldig god service og superhyggelig personale. Maten tilbredes med de beste råvarer, glød og omtanke.
Jeg fikk servert Gulasjsuppe,  dette er kanskje den beste jeg noen gang har smakt.
Ta turen, en absolutt favoritt!

Tonga Gardsbryggeri.
Er du glad i øl er dette stedet å besøke. Tonga er en gård som ligger i Norddal mellom vakre fjord og fjell. Her har ølbrygging vært drevet i generasjoner og gått i arv. De har en egen bryggeributikk, hvor besøkende kan få kjøpt deres produserte øl, øl sirup, meskeknekkebrød og øl pølse.
Silo `n pub ble min favoritt. Her fikk jeg servert deilig mat, som var lekkert dandert på et stein brett.
8 juni arrangerer de Tonga-sommerfest, her blir det live musikk, utendørs scene servering fra bryggeriet oh hel gris på grillen. Kanskje jeg skal ta meg en tur? Her på dette stedet er det hyggelige folk kan dere tro.
Melchiorgarden

Melchiorgarden
ble en opplevelse, aldri har jeg følt meg så populær som her, og det av geitekillinger. Denne gården er verdt et besøk, det vakre stedet ligger mellom Geirangerfjorden og Trollstigen. Her har de hunder og katter og 250 geiter og her kan du ta del i hva en ekte vestlandsgard har å tilby. Ønsker du overnatting, samarbeider de med Petrines Gjestgiveri. En liten gardsbutikk har de også, her kan du få kjøpt salta og tørka kjelår samt bringebærprodukter som er syltet. Stedet og eierne er usedvanlige hyggelige og vi fikk oss en god latter, når en byjente som meg ikke viste hvor jeg var når jeg lette etter dette vakre stedet.
Helt på jordet kan man vel kanskje si.
Besøker dere Geiranger, ta turen innom stedene, men glem nå ikke å hilse fra Reiseperler.