En hotell opplevelse på Hitra med utallige muligheter!

Reklame.
Delikat, moderne, nytt og fresht er det første som slår meg når jeg ser meg rundt i resepsjonen på Hjorten Hotell Hitra!
En flott dame tar imot alle gjestene med et stort smil. Hun ser ikke meg, men jeg ser henne. Det er ikke vanskelig å se at hun elsker jobben sin. Bare den korte stunden jeg har stått litt tilbaketrukket merker jeg en helt særegen, lun og varm atmosfære. Her blir gjestene sett og tatt vare på, overalt står det antibac tilgjengelig til hotellets gjester og det er skinnende rent.
Resepsjonen er innredet i duse farger og en hyggelig sittegruppe frister med myke behaglige stoler.
En ung kjekk servitør smiler i det han passerer og går inn i den flotte restauranten hav:myran som ligger i nærheten av resepsjonen.

Også her er det innredet i myke farger og med en kul skandinavisk designstil. Stolene og bordene er plassert i behørlig koronaavstand og en utrolig trivelig bar Jægern Cafe og Bar ligger rett rundt hjørnet for resepsjonen. Overalt henger det flotte naturbilder, jeg legger spesielt merke til det flotte bildet med hjorten i Jægern Cafe og Bar.
Har du ønske om å se hjort eller oppleve hjortejakt er denne øya stedet.
Hitra er nemlig stedet å møte den flotte hjorten, her er det nesten flere hjort enn mennesker mener jeg at jeg har lest et sted.

Da er det min tur å sjekke inn. Med en gang føler jeg meg velkommen og sett! Den smilende damen bak resepsjonen er Tone, hotellsjefen på Hjorten Hotell Hitra. De ansatte er smilende, vennlige og personlige samtidig som de fremstår utrolig profesjonelt. Dette er hva jeg kaller førsteklasses service!


Hitra og Frøya hadde lenge vært på ønskelisten, det var derfor ekstra hyggelig når eierne av både Hjorten Hotell Hitra og Hotell Frøya inviterte Reiseperler til å ta turen til Trøndelag.
Fra Oslo tok det i overkant av åtte timer å kjøre. Turen gikk overraskende greit og det er jo alltid spennende å reise til nye steder.
Hjorten Hotell Hitra har en hyggelig belligenhet midt i Fillan som er kommunesenteret på Hitra.
Nærheten til kjøpesentre og offentlige tjenestetilbud var for meg veldig positivt. Samtidig var det kun gåavstand til sjøen.


Hotellet fremstår som moderne og nytt. Hotellet har 45 store rom samt 3 konferansesaler med plass til 2-100 personer. De har i tillegg flotte selskapslokaler, en utrolig hyggelig og sjarmerende bakgård samt en flott takterasse med vakker utsikt til havet. Begge steder arrangerer de alle typer arrangementer og events.

Rommet jeg fikk utdelt var superfint, stort, moderne, delikat og skinnende rent. Det samme var utsikten mot Hitras øyrike.

Maten som ble servert på Hjorten Hotell Hitra var i en klasse for seg. Her satser de på lokale råvarer og lokale mattradisjoner samtidig som de serverte mat med en personlig smakfull vri. Det smakte fortrefffelig og vakkert å se på var det også! Servicen i restauranten var upåklagelig.

Reiser du til Hitra er ikke det bare for å bo på dette flotte hotellet, da må du få med deg alt Hitra har å by på.
Dette legger Hjorten Hotell Hitra til rette for iform av booking eller informasjon.
Øya har fantastisk natur, tur-stier og du har utallige aktivitets muligheter både til lands og til sjøs.
Sammen med hotell eieren fikk jeg oppleve Ulvøystien på øya. En fantastisk turløype langs storhavet og over vakre svaberg. Runden er på 7,6 km og det tok 2-3 timer. For meg som elsker å gå på tur var dette midt i blinken og omgivelsene var ville og mektige.

Hitra er en perle på Trøndelagskysten. Det sammen er Hjorten Hotell Hitra.
To fantastiske dager fikk jeg på dette flotte hotellet med unike opplevelser også på sjøen.
Det kan du lese mere om i neste innlegg.
Hjorten Hotell Hitra, dere kan være stolte!
Terningkast 5!

Sponset opphold!
Foto: Reiseperler/ Hotell Hjorten Frøya

 

 

 

 

 

 

 

Kommenter

Comments are closed.