Hotell Frøya moderne og ekte!

Reklame
Nylig besøkte jeg Hotell Frøya som ligger ytterst i Trondheimsfjorden etter ha besøkt vakre Hjorten Hotell Hitra.
Frøya ligger ytterst på trøndelagskysten omringet av storhavet samt tusenvis av små og store holmer og skjær.

Naturen der ute er spektakulær. Jeg ble så imponert over hvor rå, vill, kupert og frodig øya var.

Det å bo og oppleve ekte kystkultur ytterst i storhavet på et moderne hotell var for meg en opplevelse.
Jeg er ikke den eneste som har hatt lyst å oppleve disse vakre øyene. I sommer har både Hotell Frøya og Hjorten Hotell Hitra hatt fullt belegg.
Hotell Frøya er drevet av hyggelige Valborg Bekken og Stig Bremnes. Valborg Bekken har vokst opp med hotelldrift da hennes far drev hotellet før henne. Hotellet ligger sentralt på Sistranda og 2,5 timers kjøretur unna Trondheim. Det har et perfekt utgangspunkt for forskjellige rundturer på øya. De skreddesyr opplegg for den enkelte og jeg fikk være med på fantastisk øyhopping og besøk på flere av Frøyas sjarmerende fiskevær. Det kan dere lese om i neste innlegg som kommer ut.


Hotell Frøya har vært gjennom forskjellige fornyelser og oppgraderinger de siste årene og skybaren SØVEST med sin flotte utsikt og vakre design imponerte meg. Dette er et sted en ønsker å være og oppholde seg. Lokale brukes også til forskjellige typer arrangementer som bryllup, jobbsamlinger og bursdager, med den utsikten kan det ikke bli annet enn velykket.

I forkant av mitt besøk hadde jeg lest om alt hva de hadde fått til her ute og etter å ha sett det med egne øyne skjønner jeg hvorfor. Dette er et hotell som ser og gjør alt de kan for sine gjester. Det er etter min mening kjernen i lykkes i denne bransjen.
Her er det høyt servicenivå, hyggelige ansatte og samtidig en lun og varm atmosphære. Rommene er delikate, i høyeste grad rene som ellers over alt på hotellet.
Jeg fikk utdelt en av de flotteste suitene på hotellet med friske blomster og noe godt på bordet. Her var det ikke vanskelig å trives!

Frokostbuffeten i restaurant Haveheim var i en klasse for seg. Jeg var en av de første i frokostsalen bare for å se den bugnende buffetten.
Ellers serverte restauranten fantastisk kortreist mat med de beste lokale råvarer. Er du ikke gjest på hotellet, er det fullt mulig å spise alle måltider her, hvis det er ønskelig.

I 2019 ble Hotell Frøya kåret til Norges beste hotell i Nettavisens kåring. Valborg Bekken ga æren til alle sine medarbeidere. Det sier nok om hun og driften. Dette hotellet bør besøkes!

Link :https://www.hotellfroya.no/

Foto : Reiseperler/ Hotell Frøya
Sponset opphold