Maldivene et paradis for alle!


Bildene lyver ikke, maldivene er faktisk enda vakrere i virkligheten. Maldivene er et reisemål og en stor  drøm for veldig mange mennesker.
Mange  tenker at dette er et reisemål de ikke har råd til og kun et paradis for de med supertykk lommebok.

Ja maldivene er et dyrt reisemål, hvis du skal bo på de lekreste resortene.
Maldivene er like vakkert uansett hvordan du bor. Strendene er like hvite og vannet like krystallklart.
Det er vel også derfor vi ønsker å dra dit? For å oppleve det krystallklare vannet, dyrelivet endeløse kritthvite strender samt snorkle i fargerike koraller?

(Foto: Chrystal Sands)
Det er andre steder å bo også. Hyggelige rimlige gjestehus har åpnet opp på flere av øyene.
Jeg bodde flere steder, når jeg besøkte Maldivene. Både på luksusresort og prisvennlige hotell. En av de het Crystal Sands Beach på øya Maafushi
Maafushi
som ligger på Kaafu -atollen, 40 minutter speedbåttur fra flyplassen. På denne øya bor lokalbefolkningen og er et yndet populært sted for backpackere. Med sin vakre belligenhet og hyggelige omgivelser er dette et meget godt valg.

Hotellet lå rett på stranden i idylliske omgivelser i nærheten av havnen, hvor alle båtene kom inn.
Hotellet hadde en veldig hyggelig avslappende atmosphære samt at det ble arrangert flotte halvdagsturer eller heldagsturer av alle type utflukter, som du måtte ønske å være med på.

Hotellet hadde en veldig hyggelig spisesal og resepsjon. Utsikten fra den vakre lille sjarmerende hagen mot havet var flott.
Her ble det servert frokost, lunch og middag. Enkelte kvelder hadde de også forskjellige type buffeer.Hotellet var kult og hipt med gjester i alle aldre.
Det var nylig pusset opp med hyggelige lyse farger som var veldig delikat. Rommene var fine og vi hadde utsikt ut mot havet, med en liten balkong.

(Foto:Chrystal Sands)

Aktivitetssenteret lå rett ved siden av hotellet. Her var det mulig å være med på alt man måtte ønske, de som jobbet der var superhyggelige og serviceminden.
Vi var med på en halvdagstur, som var helt fantastisk. For oss ble dette oppholdet vårt første møte med Maldivene.

Vi fikk oppleve lokalbefolkningen, atmosphæren og det virkelige Maldivene.Vi elsket det.
Jeg og datteren min glemmer heller aldri speedbåtturen i full fart fra flyplassen midt på natten ut i havgapet.
Det var et sant eventyr!

http://www.crystalsands.mv/