Drømmene og minnene kan ingen ta fra oss!

Jeg noterer meg plassen og feltet, hvor vi parkerer bilen på Gardemoen. Det er bitende kaldt, jeg har litt for tynne klær på meg, typisk!
Vi drar koffertene etter oss på holke og is. Heldigvis står det en buss å venter. Alle rundt oss i bussen smiler og ler, nå skal folk på tur. Forventningsfulle sjekker vi inn, nok engang har jeg glemt å reservere seter ombord, vi ender bakerst der dokøen samler seg. Mannen min ser på meg og flirer, han vet jo at jeg ikke er superstrukturert, selv om jeg er vant til å reise jorda rundt. Vi border flyet, vakre flyvertinner i fargerike drakter bøyer hodet forsiktig og folder hender. Jeg titter ut av flyvinduet, det snør tett, jeg klyper meg selv i armen.
Varmen slår i mot oss i det vi beveger oss ut av terminalen til Suvarnabhumi flyplass i Bangkok. Taxiene står på rekke og rad, her er jeg kjent. Elegant setter jeg meg inn og smiler til taxisjaføren. «The Peninsula Hotell please»

The Peninsula Bangkok er desidert Reiseperler sitt favoritthotell i Bangkok. Hotellet ligger vakker til inntil elven Chao Phraya. Dette hotellet oser av luksus og kvalitet. Frokosten utendørs på The River Cafe & Terrace er fantastisk. Bassengområdet er helt nydelig og den tropiske vegitasjonen rundt gjør dette hotellet i en storby helt unikt. Rommene er delikate og utsikten mot Bangkok er praktfull. Det er rikelig med restauranttilbud, favoritten er Thiptara Thai Restaurant, hvor omgivelsene er tropiske og maten er førsteklasses.
Beliggenheten ved bredden av elven er perfekt og likeledes er muligheten å bli transport av hotellets sjarmerende båter over til andre siden hvor sky train ligger. Herfra har du uttalige muligheter å utforske fantastiske Bangkok!
We will travel again!

2 Kommentarer

  1. Bangkok, er kanskje en av de kuleste byene jeg har besøkt!! Også min første opplevelse som ordentlig backpacker. Dog nok var vi på veldig fint hotell i Bangkok, det var litt digg at den norske studenten kunne unne seg litt luksus. Det er sant, ingen kan ta minnene i fra oss! 🙂

Comments are closed.