Solgårdskrogen et must!

 

Annonse.
Når en kommer syklende til et så vidunderlig vakkert sted som Nittsjø i Dalarna må man nesten klype seg i armen. Man føler seg som verdens heldigste som får besøke et slikt nydelig sted. I tillegg får jeg servert førsteklasses lunsj, middag laget fra de beste lokale råvarer i vakre omgivelser. Da er det bare å ta av seg hatten. Les mitt innlegg om Solgårdskrogen og for all del ta turen!

Når du kommer til Solgårdskrogen, blir du møtt av et sjarmerende veksthus-lignende bygg som utstråler en følelse av varme og hygge. Glassvegger og tak slipper inn naturlig lys som gir gjestene en unik og minneverdig opplevelse. En får følelsen av å spise førsteklasses mat midt ute i naturen.

Solgårdskrogen er også kjent for sin unike urtehage som er en viktig del av restaurantens identitet. Urtehagen på Solgårdskrogen er ikke bare et vakkert syn, men også hjertet av matopplevelsen. Restaurantens kokker bruker ferske urter hentet rett fra hagen for å tilberede de deilige rettene. Denne økologiske tilnærmingen til matlagingen gir en ekstra dimensjon til smakene og gjør at gjestene kan nyte autentiske og friske smaker fra naturen.

Kombinasjonen av et veksthus-utseende og en frodig urtehage gir Solgårdskrogen et helt unikt preg. Stedet har en helt spesiell atmosfære som er fredelig og avslappende, og gjør det til et perfekt sted å nyte en rolig lunsj eller en intim middag.

Det som gjør Solgårdskrogen unikt er først og fremst den autentiske matopplevelsen. Restauranten drives av ektepar Genevieve og Jonathan som deler sin lidenskap for mat med gjestene. Den rustikke matlagingen gir en en følelse av ekthet og du kan smake på den dype forankringen i Dalarnas kulinariske arv.

Beliggenheten er en annen faktor som gjør Solgårdskrogen verdt å besøke. Restauranten ligger omgitt av Dalarnas naturlige skjønnhet, og det er en fryd å nyte et måltid på den koselige terrassen. Dette gir deg muligheten til å koble av mens du nyter den autentiske sjarmen til den svenske landsbygda.
Jeg fant min drømmeplass ! Det kunne vært i Provence, men selvsagt er dette i vakre Dalarna, Sverige!

Samlet sett er Solgårdskrogen et rustikk, trendy og unikt sted som har klart å fange essensen av svensk matkultur og blande den med moderne trender.

For all del! Ta turen!

Annonse

Opplev Sverige

Visit Dalarna

 

 

.