Herangtunet et norsk luksus eventyr!

Du må være dedikert, målrettet og passionate for å skape et slikt vakkert sted som Herangtunet! Bare å sitte og høre på hvordan Marco eieren av Herangtunet forteller om reisen som er tilbakelagt for å skape et av Norges vakreste Boutique hotell er en opplevelse.
Herangtunet Boutique Hotell er en perle i den norske fjellheimen, som gir gjestene en unik opplevelse av luksus og komfort i en intim og sjarmerende atmosfære. Dette boutiquehotellet, som ligger i den idylliske landsbyen Heggenes, er omgitt av den naturskjønne skjønnheten til Valdres-regionen og er det ideelle reisemålet for de som ønsker en avslappende og luksuriøs ferie i hjertet av Norges vakre natur

Rommene på Herangtunet Boutique Hotell er nøye innredet med en blanding av moderne design og tradisjonelle materialer, og hvert av rommene og suitene har sitt eget unike preg. Innredningen er elegant og koselig, og gir gjestene en følelse av luksus og komfort.
(Foto: Herangtunet)

Gjestene kan nyte et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert en restaurant som serverer utsøkt tradisjonell norsk mat. Her brukes kortreiste ingredienser fra deres lokale slakter og baker, samt fra deres lokale bryggeri. Hotellet har også en vinkjeller med et imponerende utvalg av viner, perfekt for vinsmaking.

De besøkende kan nyte en avslappende badstue og boblebad, samt uberørt natur og terrasser som gir flott utsikt over det omkringliggende landskapet.

Naturelskere vil glede seg over de mange utendørsaktivitetene som tilbys i nærheten, inkludert fotturer, sykling, fiske, hundekjøring og langrenn om vinteren. Hotellet tilbyr også skreddersydde opplevelser, som guidede turer og aktiviteter, for å hjelpe gjestene med å utforske området på best mulig måte.

Herangtunets unike sjarm og oppmerksomhet på detaljer gjør det til et minneverdig sted å bo. Her kan du skape uforglemmelige minner og nyte den norske fjellheimen til det fulle.