Et must på Ischia!

Besøker dere Ischia må dere besøke Castello Aragonese på Ischia. Denne fantastiske festningen, som reiser seg majestetisk fra Napoli-bukten, tok meg med på en reise tilbake til middelalderen.

Da jeg først krysset den gamle broen som forbinder Ischia med Castello Aragonese, ble jeg umiddelbart imponert av det dramatiske landskapet rundt meg. Det turkise havet som brøt mot steinmurene og de majestetiske borgtårnene som rakte mot himmelen, skapte et uforglemmelig bilde.

Inne i festningen ble jeg møtt av en labyrint av brosteinsgater, historiske bygninger og en atmosfære som tok pusten fra meg. Jeg besøkte det vakre klosteret San Pietro, en oase av ro med sin vakre kirke og klostergalleri. Mens jeg ruslet rundt, kunne jeg kjenne på historien rundt meg.

Utsikten fra Castello Aragonese på Ischia er fantastisk og regnes som en av de mest imponerende i hele regionen. Når du står på festningens utsiktspunkter og ser utover Napoli-bukten og det omkringliggende landskapet, blir du møtt med en fantastisk panoramautsikt som tar pusten fra deg. Utsikten over Napoli-bukten er spektakulær og det turkise vannet strekker seg så langt øyet kan se. Fra Castello Aragonese kan du også se flere av de andre øyene i Napoli-bukten, inkludert Procida og Capri. Museet inne i festningen var også en høydepunkt. Gjenstandene og kunstverkene som ble utstilt, fortalte historien til Ischia på en fascinerende måte. Museet inneholder også kunstverk, malerier og skulpturer fra ulike tidsperioder.

Etter å ha utforsket festningen, nøt jeg en deilig lunsj. Her har restauranten bevart den historiske atmosfæren i sine lokaler, med steinvegger, gamle belysningsarmaturer og tradisjonell innredning. For et unikt og romantisk sted. Restauranten på festningen har også utendørs sitteplasser som gir deg en fantastisk utsikt over Napoli-bukten mens du spiser.
Besøker dere Ischia må dere besøke Castello Aragonese. Jeg tok turen idag før alle andre. For en magisk opplevelse!

 

 

 

 

2 Kommentarer

Comments are closed.