Sant’Angelo som et vakkert postkort!

Jeg sitter her på en restaurant i den sjarmerende landsbyen Sant’Angelo på Ischia, og jeg kan nesten ikke tro hvor heldig jeg er som får oppleve dette fantastiske stedet.

Sant’Angelo, med sine smale brosteinsgater og hvitkalkede hus, er som tatt rett ut av en italiensk drøm. Stedet oser av autentisk sjarm, og det er ingen biler her. Jeg har vandret rundt i de trange gatene, og det føles som om tiden har stått stille. Folk her er vennlige og imøtekommende, og de har en ekte lidenskap for sitt lille paradis.

Høydepunktet så langt har vært de naturlige varme kildene i Baia di Sorgeto en opplevelse jeg sent vil glemme. Å senke seg ned i det varme vannet mens du ser utover havet var helt magisk. Den koslige båturen fra Baia di Sorgeto til Sant`Angelo var også en fantastisk opplevelse som jeg anbefaler alle å være med på.

Sant’Angelo ligger i en idyllisk bukt, noe som gjør den vakre stranden til en relativt skjermet og rolig plass. Dette gjør den spesielt egnet for familier og de som ønsker å slappe av uten for mye støy.

Maten her er også en nytelse for smaksløkene. Jeg har spist fersk sjømat på lokale restauranter, og det har vært en smaksopplevelse uten like. Fra de ferskeste sjømatrettene til deilige pastaer og pizzaer, har jeg virkelig fått smake på Italias kulinariske skatter.

Det som virkelig gjør Sant’Angelo spesiell, er den avslappede atmosfæren. Alle tar seg tid til å nyte livet her. Landsbyen er bilfri, noe som gir en rolig og avslappet atmosfære, og gjør det til et flott sted for avslapning og ferie.
Jeg har avsluttet mitt besøk ved å sitte på en kafé ved vannkanten og bare observert folk, lyttet til bølgene og kjent den varme brisen. Det er som om stresset bare forsvinner her. Jeg har ennå noen dager igjen her på Ischia, og jeg gleder meg til å utforske mer av øya. Men Sant’Angelo vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte. Dette stedet har virkelig sjarmert meg i senk med sin skjønnhet og sjarm. Jeg vet at jeg kommer til å komme tilbake hit en dag. Inntil da skal jeg nyte hvert øyeblikk i dette italienske paradiset. Sant’Angelo på Ischia er virkelig en perle på øya og en flott destinasjon for de som ønsker å oppleve det autentiske, naturskjønne Italia.

Hvordan komme seg til SantÀngelo: Taxi, offentlig buss eller med båt!

2 Kommentarer

  1. for et paradis på jord! du har beskrevet d så fint å frisker skikkelig å reise dit! der ville jeg trivdes…💙

    takk for nydelig reisekildring👌🤗

Comments are closed.