Mitt Oslo! Del 2

Oslo i mitt hjerte, er det mange som skriver.
Jeg er helt enig, Oslo er en utrolig fin by, her finner du det mange andre savner.
Det er så mye å velge mellom, bare du tar deg tid til å utforske.
Denne uken har jeg delt og besøkt noen av mine favorittsteder med dere.
Her kommer litt flere.
Jeg har flere favorittrestauranter i Oslo.
Brasserie France er en av dem, det er et lite stykke Paris i Oslo. Har du ikke besøkt dette hyggelige stedet, er det på tide. Dette er et sted du vil trives, her finner du en varm folkelig atmosfære og liker du fransk kultur og kokkekunst, så er dette stedet å gå.

Frognerparken er min nærmeste nabo, går du ofte der, er det rart hvis du ikke treffer på meg og Mira. Dette er mitt rekreasjonsområde, sommer som vinter. Dette er stedet jeg finner roen.
Om sommeren bør du ta turen innom Herregårdskroa, en oase i Frognerparken .

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg er stor fan av Italia og italiensk mat.
Jeg anbefaler dere å ta turen til BONO Traditional Italian Food, dette lille hyggelige stedet ligger i Niels Juels gate, like i nærheten av der jeg bor. Her serverer de nydelig italiensk mat, samt et solid utvalg av gode viner. Sannsynligvis den mest autentiske og beste smaken av italia i oslo.


Er du glad i langstilkede roser? Det er jeg, og det er vel vi fleste damer.
Da bør du ta turen innom Bonita Blomster, her får du bestillt og kjøpt de flotteste Colombian Long lasting Roses.

Et annet sted dere kan finne meg dinglende sommer som vinter er BA 53.
I Bygdøy Alle 53 finner dere restauranthuset, med restaurant, bar og uteservering.
Utrolig hyggelig sted, som er perfekt sted for en matbit og drink etter jobb.
Her er hunder velkommen på uteserveringen om sommeren.

Kongen Marina er desiderte en av mine favorittsteder om sommeren. Her kan jeg sitte og dingle på bryggekanten med Mira (jeg kan dingle her på en stol om vinteren også) mens jeg nyter båtlivet rundt meg og kul loungemusikk. Dette er et sted du lett kommer i snakk med andre mennesker, de har en laydback restaurant og uteservering rett på brygga. Her kryr det av folk og du vil oppleve en herlig atmosfære.
Ta turen hit 26 april, da er det duket for årets første store fredagspils.

Jeg er veldig glad i Oslo, jeg bruker byen så ofte jeg kan, når jeg er hjemme og ikke på reise. Den siste ukens tips, er noen av mine favoritter og anbefalninger, det er nok av steder å besøke også om sommeren, det kan jeg spare til dere, når sommeren er her.
Nå sitter jeg i vinduskarmen og  planlegger neste reise, det blir litt varmere og tropisk en det jeg ser ut av vinduet nå, følg med meg på tur til Emiratene om et par dager.
Ønsker alle fine mammaer der ute en fin morsdag!