Leine Merino, kjærlighet ved første blikk!

Jeg elsker dyr, for dere som ikke vet det.
Glade og friske dyr gjør meg glad, det betyr også alt for bonden på gården Utistugu Leine .
Leine Merino ble neste stopp på Gudbrandsdalsvegen. Her på denne idylliske gården høyt oppe i fjellsida over Kvam produseres den fine merinoulla. Ulla som gir deg den gode varmen og som ikke klør. Her er sauene som kjære familiemedlemmer, her blir de stelt godt med og det mangler ikke på omsorg. Noen av dem får til og med navn. Et vakkert lam står og ser på meg inne i fjøset.
Enda er det litt rosa farge på snuten rundt øynene og ørene.
For et vakkert lite lam, her kunne jeg gjerne ha jobbet.

Merino er ulla som gir den gode varmen, den er myk og fin og spesielt egnet til baby- og barneplagg samt at den ikke klør. Denne ullen holder deg også tørr og er foretrukket av friluftsfolk.

Selv om besøket til Leine Merino falt på en regntung dag, var det ikke vanskelig å se at Leine var omringet av vakker natur og flott utsikt.

Besøker du Leine kan du også leie rom på Gammelstugu, da får du besøke fjøset og se på foringen. Den lille hyggelige gårdsbutikken på Leine Merino frister med varierte ullplagg og pledd.
Kvam genseren skulle jeg gjerne fått strikket, det hadde vært flott reklame for Norge på mine reiser og det vakre lammet da? Det skulle jeg gjerne hatt med meg hjem, jeg har gitt henne et navn, det ble Emma!
Takk for meg!

(Pressetur)

https://www.leinemerino.no/