Herlig Bohemsk Beach Club!

Overfylte strender er ikke min favoritt, men det er det beste sted å være, når man har mindre barn. Er man over den fasen i livet og ønsker det lille ekstra er det deilig å kunne tilbringe noen late rolige dager på en hyggelig beach club. Det syntes i hvertfall jeg. Jeg kan anbefale en hyggelig liten Beach club her i Mandelieu -la-Napoule som heter Dolce Farniente.

Denne lille perlen  ligger ytterst på moloen ved yacht havnen i Mandelieu. Bor du i Cannes er det kun 15 minutter med bil hit. Det er et lite eventyr av et sted

.

Stedet har en unik beliggenhet med utsikt mot Theoule bukten og yachtene som passerer forbi. Stedet tilbyr deilige solsenger med parasoll og her serveres det lett mat og drikke. Ønsker du å tilbringe hele dagen her, betaler du fullpris  som er 18 euro pr person. Ønsker du kun halve dagen er det mulig fra kl 13. Er du ikke glad i sand mellom tærne, er dette det perfekte stedet for en dags luksus her i Mandelieu.

NB: Kun kontanter