Valbonne blir aldri feil!

Det er så mange vakre steder på denne jord, og Valbonne har alltid vært mitt hjerte nært. Valbonne er uten tvil en av de mest sjarmerende landsbyene i Provence.

Hver fredag arrangerer de provençalske marked her som er et samlingspunkt for landsbyen og besøkende. Første søndag i mnd er det også et spennende antikvitetsmarked. På markedet finner du alt fra lokale råvarer som grønnsaker, krydder, oster, oliven samt klær, sko, såper, hatter, kunst, vesker you name it!

Ta turen opp tidlig på morningen, spis frokost på Place de Arcades som er senteret for Valbonne og midt inne blant markedet. Nyt alt det fantastiske rundt deg. Overalt kan du kjenne duften av spennende mat, eksotiske krydder, ulikel oliven sorter og den umiskjennelige lukten av lavendel.

Blir man lei av alle menneskene og styret på markedet, kan man rusle ut i de vakre og rolige bakgatene og bare ta livet med ro.

Man kan ta en tur ned til Abby kirken som ligger rett nedenfor gamlebyen. Ellers er det nok av hyggelige butikker som kan besøkes. Et must er oste forretningen 365 Fromage ! Eller interiør forretningen The English Garden. Uansett Valbonne blir aldri feil!

4 Kommentarer

  1. Hvordan er generelt prisnivået her (Valbonne) i forhold til nede langs kysten, og i de større byene som Nice, Cannes o.l?

    1. Hei:) beklager sent svar. Er i Indonesia og har dårlig nett. Det er de samme prisene?Reiseperler

Comments are closed.