Avslappende Sanur!

Jeg har nå besøkt Bali 2 ganger dette året og det er lett å bli fan av denne vakre fargerike øya. Det er så mange hyggelige steder å bo og besøke og jeg mener at øya har alt for en vellykket ferie. Her er vakre strender, nydelige, vennlige harmoniske mennesker. Herlig shopping, fantastisk mat og klima. Ikke minst liker jeg kulturen og atmosphæren på øya.

Jeg kan forstå at flere reiser hit for å finne roen og kanskje meningen med livet. Øya har noe unikt og spennende og ikke minst øyene rundt Bali som jeg fikk oppleve med Star Clipper i sommer.
I forkant av seilasen bodde jeg i Sanur i 2 dager. Jeg valgte Sanur da det var kort avstand fra flyplassen etter en lang tur og nærheten til havnen Benoa hvor jeg skulle gå ombord på Star Clipper. Jeg hadde lest i forkant at Sanur var et populært sted for barnefamilier og at Sanur er øyas eldste turiststed. Sanur ligger 30 minutter øst for Denpasar, som er stedet du vil fly til, hvis besøker Bali!

Jeg likte Sanur fra første stund. Sanur var veldig avslappende. Den 5 km lange strandpromenaden som lå rett ved hotellet var veldig hyggelig. Her kunne man gå fine turer, sykkle eller jogge. Det var også en rekke hyggelige butikker, restauranter og barer her.
Sanur er også et fint utgangspunkt for utallige utflukter og det er flere flotte dykkesteder i området. Nusa Penda og Nusa Lembongan er noen av de.
Liker du museum , så kan du besøke Le Mayeur Museum som ligger rett på stranden.
Et museum fyllt av historie og kunst.

Sanur er perfekt for barnefamilier. Stranden er langrunn og beskyttet av et rev, og strandpromenaden er et fint sted å trille med barnevogn.
Det er også flere bra hoteller som ligger rett ved stranden.
Jeg bodde på Hyatt Regency Bali, som hadde et praktfullt uteområde og hyggelige
restauranter rett på stranden.
Vil du ha det stille og rolig. Nyte sol, fantastiske soloppganger , langstrakte strender, snorkle, padle, seile så er Sanur et veldig godt valg.
Jeg trivdes veldig godt i Sanur, det var avslappende, så hadde de klart å bevare mye av sin balinesiske karakter!