Trendy Vibes på Bali!

Har du planer om å reise til Bali i nærmeste fremtid? Liker du Beach Clubs hvor det er liv og røre? Da bør du absolutt besøke Potato Head i Seminyak.

Jeg har besøkt Beach klubben 2 ganger nå, og jeg liker stedet. Stedet er kult, trendy og et sted for alle aldre. Her er det lekre solsenger/daybeds , som du bør ha forhåndsbestilt. Eller du bør være der mellom 09:00 og 10:00 om morningen.

Stedet har spektakulær utsikt ut over havet og solnedgangene er magiske. Stedet har flere restauranter, barer og det er personlig og bra service. Til og med Powerbank til mobilen hadde de.

Det spilles kul musikk og det er litt av hvert å se på og bra party utover kvelden.Prisen for leie av daybed for 2 /4 personer er ca 600 Nok . Bruker du over 600 Nok i mat og drikke blir solsengen gratis.

Jeg valgte å spise indonesisk i den ene restauranten og det smakte førsteklasses. Også her var det veldig bra service. Utover dagen blir det mye folk som gir en pulserende stemning , jeg digget det. Dette er ikke er sted for små barn mener nå jeg .