Nordigard Blessom ekte bonderomantikk!

Invitert/Reklame. Reklame bunad Haugtussa Bak Slottet!

Oppholdet på Nordigard Blessom opplevdes som en avslappende pust i bakken og ferie fra hverdagen. Dette er stedet for å hente energi og leve det gode liv.
Dette er bondeeventyr på sitt beste, så vakkert, autentisk, og ikke minst romantisk.
Stedet tar deg tilbake i tid. Slike steder er balsam for sjelen, i hvert fall for meg.

Stedet er som tatt ut fra et eventyr. For en perle, for et gårdstun! Øverst i Gudbrandsdalen ligger den tradisjonsrike gården. Herfra er det vakker utsikt til Vågåmo og stavkirken. Ikke bare ligger stedet vakkert til. Det er også omringet av de fire nasjonalparkerkene Jotunheimen, Rondane, Reinheimen og Dovrefjell, med kjente toppener som Besseggen, Bukkelægret og Galdhøpiggen.
Nordigard Blessom skal være en av de eldste gårdene i Vågå. Det eldste huset stammer vist fra før Svartedauden i 1349.  Stedet er en perle med mye karakter og sjel.

Nordigard Blessom er stedet for avkobling, naturopplevelser, historie og lokalprodusert mat. Frokosten er bare en opplevelse. Det er ikke spart på noe! Her serveres det nybakt brød, nyrørt bringebær, rips, ost, tyttebær, laks, egg, kjøttpålegg og kaffe da, massevis av god kaffe.
Det er fyrt opp i den flotte klebbersteinspeisen i det blå kjøkkenet i hovedhuset. Gårdskatten ligger og maler på sofaen ved siden av peisen. Dette er lykke og hygge for meg! Her kunne jeg sittet i timesvis å bare kost meg og hørt på Sigrid og Sigurd fortelle om historien rundt området og gården. Gode vennlige mennesker, som gjør meg godt.


Dette stedet er kulturarv. Dette stedet har sjel. Her tilbyr de rike tradisjoner, nydelige restaurerte tømmerbygninger fra 1700- og 1800-tallet hvor du kan bo. Du har også mulighet for å lage din egen mat hvis du ønsker det.

Ikke bare byr Nordigard Blessom på alt dette, men de byr på vennlighet og tilstedeværelse.
De bryr seg og de er glade for å se deg. Tusen takk for meg kjære dere.
Dere er lett å bli glad i!