Villa Utsikten en drøm ytterst i Oslofjorden!


Jeg besøkte nylig Villa Utsikten, boutique hotellet ytterst i Oslofjorden. Jeg er imponert og bergtatt. Dette idylliske hotellet rett ved sjøen må bare oppleves. Maj og Sveinung har skapt noe helt unikt som jeg sjelden tidligere har sett i Norge.
For en plass, for et idyllisk uteområde, for en atmosphære, for en smakfull innredning. Det var ikke vanskelig å se at her var det lagt i mye tid og sjel. Alt var så himla lekkert, hjemmekoslig og ikke minst unikt.


Rommene var vakkert innredet og sengene var himmelske gode med deilig mykt sengetøy. Antikke møbler kombinert med nye møbler setter en helt spesiell ramme på stedet. Fargene og tekstil kombinasjonene var hjemmekoslig og ikke minst lekre.
Her har de tolv nyoppussede rom, hvor fem av rommene har fantastisk havutsikt. Jeg var så heldig å overnatte i deres vakre brudesuite som er perfekt for spesielle anledninger.

Dette stedet ga meg påfyll, her var det ikke vanskelig å senke skuldre og ikke minst setter verskapets vennlighet en helt spesiell «touch» på stedet.
Det historiske huset er alldeles nydelig og med sin tidligere historie skiller det seg helt klart ut. Villa Utsikten var opprinnelig en militærkaserne som ble bygget på Hovedøya i Oslo for senere å bli flyttet til Tofte på begynnelsen av 1900 tallet.
Mer av historien kan dere lese om på Villa Utsikten sin nettsider.
Uteområdet er idyllisk. Hus og hage henger sammen i gammeldags frodighet. Hyggelige kurvmøbler med deilige puter er omringet av vakre blomster og lekre krukker. Det henger noen solhatter som er til bruk, for de som måtte ønske. Sildringen fra en bedårende bekk rett i
nærheten setter et ekstra preg på uteområdet. Likeledes gjør utsikten ut mot Oslofjorden. For en oase!

Som alt annet på Villa Utsikten var frokosten og middagen i en klasse for seg. De bruker råvarer fra lokale matprodusenter og satser på kortreiste økologiske produkter så langt det lar seg gjøre. Alt er delikat anrettet og dandert. Her snakker vi lidenskap, alt smakte bare helt fortreffelig matchet med et spennende utvalg av viner. Omgivelsene på restauranten og utsikten ut mot oslofjorden setter den ekstra prikken over ien.

Når du besøker Villa Utsikten må du gå på oppdagelsesferd rundt omkring i Tofte. Det var en utrolig fin opplevelse. Tofte ligger helt sør på Hurumlandet og er faktisk blant de områdene i landet som har høyest middeltempratur. Strendene, naturen, turstiene er nydlige og vandre rundt blant bygningene som beskriver industrihistorien her ute var også en opplevelse.

Villa Utsikten anbefales til alle som søker ro, harmoni i vakre omgivelser og som vil nyte god mat. Det er lett å komme i prat med andre gjester, hvis man ønsker det eller man kun ønsker et romantisk pusterom fra hverdagen.
Villa Utsikten, dette var en opplevelse. Dere har skapt et helt unikt sted som dere kan være veldig stolte av. Jeg fant min Reiseperle og det bare en times kjøretur fra Oslo, takk for meg. Vi ses igjen!

Klikk her  Villa Utsikten for bestilling. Bruk kampanjekode Reiseperler for 5% rabatt på ditt opphold.
Dette tilbudet gjelder ikke for mat og drikke.

Foto: Reiseperler
Link  https://www.villa-utsikten.no/