Kafe perle i Ringebu!

Annonse.
Har du ikke besøkt Ringebu? Da er det på tide!
Nok engang besøkte jeg sjarmerende Ringebu i Gudbrandsdalen hvor jeg fikk servert den beste lunsjen på lenge og det på HEV Ringebu som ligger midt i Ringebus gågate. Denne sjarmerende lille kafeen som drives av Christian og Silje er et must, enten du er på vei til hytta, passerer forbi på vei til Trondheim eller oppholder deg i disse trakter. Kafeen er utrolig sjarmerende og eierene har satt sitt personlige preg på stedet. Her ser de gjestene og serverer med et smil om munnen. Det bugner av smakfull bakst, ferske sandwich og spennende lunsjretter. På Hev er de opptatt av kortreiste norske kvalitets råvarervarer gjennom et genuint samarbeid med lokale levrandører.


Selv fikk jeg servert en fantastisk lunsj som jeg vil leve lenge på. Rugbrødet fra bakeriet i Lom med spekeskinke fra Annis pølsemakeri smakte fortreffelig. Annis pølsemakeri tilbyr pølser og spekemat av beste kvalitet produsert i deres eget pølsemakeri i Ringebu.
Hovedretten var Gazpacho, herlighet for en smaksbombe! Kortreiste tomater fra Hanasand Gård gir en nydelig dypde til smaken. Sammen med lunchen fikk vi servert smakfull eplemost fra Hemlaga på Næs basert på eplesorten James Grieve med sin rike syrlige smak.
Til dessert ble det servert de beste kanelsnurrer, ferske pistasjboller og skolebrød fra Bakeriet i Lom sammen med dagens smakfulle kaffe.

På Hev Ringebu fremhever de lokalmat av beste kvalitet laget med lidenskap og de vil desidert gi deg smaker du vil elske. Her er det trivelige lokaler, super hyggelig betjening og litt av hvert av godsaker å handle.
Vi ses igjen!

Merk: Betalt partnerskap med Gudbrandsdalsvegen.