Rudi Gard – en møteplass for glede og opplevelser.

Annonse.
Har du lyst å oppleve ekte eventyrlig bonderomantikk samtidig som du kan møte lokale og landskjente artister fra øverste hylle? Det har du mulighet til på vakre Rudi Gard i Gudbrandsdalen. Nylig besøkte jeg denne vakre gården som ligger idyllisk til i Gudbrandsdalen mellom Gålåvatnet og Valsvatnet.


Historiske Rudi Gard er som tatt ut av et folkeeventyr samtidig som de tilbyr konserter, teater, revy, utstillinger og flott servering til inntill 500 personer. Maten som serveres holder høy standard basert på kortreiste råvarer fra områdene rundt. I vakre omgivelser kan du overnatte i koslige tømmerstabbur, gardsleilighet eller seterhus.

Jeg sov som en prinsesse i det koslige glass stabburet med alle fasiliteter hvor utsikten utover gårdstunet og bygda var praktfull. Landskapet rundt er rikt på kulturminner og pilgrimsleden til Nidaros går faktisk også gjennom her.

Rett rundt hjørnet var det en bedårende badstu med den nydligste utsikt. Et perfekt sted å sitte etter en fantastisk sykkeltur med Dølabike.

På Rudi Gard bor de fire genrasjoner. Her tar alle del i driften, deres visjon er gode kulturopplevelser og god lokalmat.
I sommer arrangeres konserter med flere kjente artister og band.
Det er umulig å ikke trives på Rudi Gard. Her blir man tatt imot med åpne armer av hyggelige Nina og Øystein som er vertskap.

De får deg til å føle deg som hjemme og jeg fikk også være med på ekte gårdsarbeid. Det er ikke hver dag jeg er med på å flytte sauer til et nytt beite.
Ta turen til Rudi Gard og Rudilåven i sommer! Dette stedet er møteplass for glede og opplevelser.

Invitert tur i regi av Gudbrandsdalsvegen

Link: https://www.rudigard.no/

Foto av meg: Worldwitasuitcase, The Nordic Escape