Villa Ephrussi de Rothschild en rosa oase!

Selv hvor mange ganger jeg har besøkt den franske riviera oppdager jeg nye perler som jeg ikke har oppdaget tidligere. På min siste tur til Nice besøkte jeg for første gang den praktfulle eiendommen og knallrosa villaen Villa Ephrussi de Rothschild.
Eiendommen og museumet ligger praktfullt til på Cap Ferrat mellom Villefranche og Beaulieu, 10 kilometer fra Nice og Monaco.

Herlighet for et magisk sted! Villaen er omgitt av 9 hager som alle har en praktfull utsikt mot sjøen og hver enkel hage har et tema. Dette er stedet for deg som elsker hager, hagearbeid, fontener, fantastiske blomster og alle type roser. Til og med
vannorgel som danser til klassisk musikk hvert 20 minutt.

Den rosa villaen som var eid av baronesse Beatrice de Rothschild er en drøm. Rom etter rom er fyllt opp med vakre antikviteter, skulpturer, tepper, kunst og porselen. Det var opplevelse å se innredningen på de forskjellige rommene og ikke minst omgivelsene og den lukus baronessen hadde omgitt seg med. Historien rundt Beatrice de Rothschild er verdt å sette seg inn i, for dette var ikke hvilken som helst kvinne.

Tar du turen sett av litt god tid. Bruk hele dagen her om du vil. Dette er et sted for rekrasjon og påfyll. Besøker du Villefranche sur-mer kan du også spasere til Villa Ephrussi de Rothschild via stranden og forbi de vakre villaene i Saint-Jean-Cap-Ferrat.
En fantastisk hyggelig kafe har de også her.» The Tea Room» Her fikk jeg servert en god lunsj samt nydelig dessert. Det er utrolig hyggelig å sitte ute under parasoller eller inne i et vakkert rom med nydelig utsikt.

Invitert tur Atout France.
Annonse