Drømmer du om Sør Afrika?

 

Pernille eier av Nonophela har bodd i Cape Town siden 2004 og har tilrettelagt turer for reisende til det sørlige Afrika i over 8 år. Hun har arbeidserfaring fra FN og humanitære organisasjoner i Sør-Afrika.
Pernille har 6 års erfaring fra reiselivsnæringen i Sør Afrika før hun lanserte Nonophela Travel i juni 2019. Pernille er også sertifisert fjellvandringsguide med førstehjelpstrening og mange års turerfaring.

Nonophela Travel  tilrettelegger reiser til Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Rwanda, Kenya og Zimbabwe, og Pernille vil gjerne vite hva du vektlegger. Nonophela samarbeider med hundrevis av hoteller, gjestehus og safarihytter i Sør-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Mosambik, Namibia, Rwanda, Kenya og tropiske øyer .

Drømmer du om en tropisk paradisøy så finnes Mauritius, Maldivene og Zanzibar også på menyen.

Sjekk ut denne fantastiske turen som Nonophela har satt sammen. Trykk link Sør Afrika
Bruk rabattkode Reiseperler å få 5 % rabatt på totalsummen