En perle i Antibes!

La Jabotte er er en nydelig liten perle i Antibes. Hotellet ligger like i nærheten av gamlebyen i Antibes og 100 meter fra stranden. Hotellet er bedårende med masse sjarm og særpreg. Nathalie og Pierre er verdens hyggeligste vertskap som tar deg imot med et stort smil. De gjør det de kan for at man skal trives og yter fantastisk service.

Hotellet er en liten oase bak en noe beskjeden inngang. Dette er ikke et upersonlig stort maskineri, dette er en perle av et sted med kun 9 rom. Det er kort avstand til stranden og gamlebyen i Antibes, likeledes er det gåavstand til Juan Le Pins.

La Jabotte er hjemmekoselig og eierne har skapt en helt personlig touch. Stedet er nyoppusset, rommene er koslige og hyggelig innredet. Jeg ble utrolig sjarmert!


La Jabotte har en eventyrlig hage, små benker og bord er dandert blant vakre blomster og frodige grønne planter. Her serveres nydelig rosevin sammen med lokale småretter eller det du måtte ønske. Frokosten blir servert på et eget bord utenfor rommet. Ferske bakevarer blir servert med hjemmelaget syltetøy, ost, frukt, yoghurt som er dandert vakkert på et fat med det du måtte ønske av kaffe, te og juice. Utenom åpningstidene i resepsjonen har de 24- timers selvbetjening i baren. Her skriver man opp det man eventuelt forsyner seg med.Stedet oser av fred og ro. Dette stedet gir deg påfyll og senkede skuldre.  Hotellet er fantastisk sjarmerende og det er en drøm å sitte ute i hagen sene kvelder etter en bedre middag i gamlebyen i Antibes.


Er du på jakt etter et unikt, fargerikt og avslappende sted, er dette stedet for deg. En perle av et sted på den franske riviera!

Bruk rabattkode #Reiseperler # for 5 % rabatt på din bestilling på mail sendt til https://www.jabotte.com/no/