Cortijo La Fe det gode liv!

Uendelige olivenlunder brer seg utover landskapet og horrisonten. Solen skinner, det er så grønt og vakkert overalt vi kjører. Vi har fått anbefalt å ta turen innom sjarmerende Rio Frio som er verdenkjent for økologisk kaviar og ørret. Vi får servert deilig lunsj på en sjarmerende lokal restaurant før vi setter oss i bilen og kjører videre mot Cortijo la Fe. Dette hadde jeg gledet meg til så lenge, jeg skulle besøkt Cortijo la Fe for 2 år siden, det tok sin tid men endelig var jeg på vei.
Det bugner av duftende appelsintrær langs veien, markblomstene blomstrer, røde valmuer vaier i vinden, jeg henger ut av vinduet på bilen, det blir mange stopp på veien. Jeg skimter idylliske hvite landsbyer som klamrer seg til fjellsiden, sjarmerende gater med bugnende blomsterkrukker, pitoreske smug, inntrykkene er mange. Det er alt for lenge siden jeg sist var i Spania, så herlig å være tilbake igjen.

Vi har ikke noe problem med å finne veien. Fra du setter deg i bilen på Malaga flyplass, skal det ta ca 1 time og 20 minutter.
Vi beveger oss oppover, utsikten utover de grønne åsene og olivenlundene blir bare vakrere og vakrere. Vi svinger til venstre, et stort hånskrevet malt skilt står godt plassert i veikanten blant valmuer og markblomster. Vi forsetter å kjøre på den sjarmerende smale grusveien hvor det kun er oss, enda et skilt, det kommer en nydelig hund løpende imot oss, like etter kommer en vakker lys dame i rask gange mot oss i en lang sommerlig kjole. Jeg kommer meg ut av bilen jeg hører hun roper Velkommen Velkommen !
Cortijo la Fe ligger som en perle foran oss, Nina har et stort smil rundt munnen. Vi er fremme!

Nina og Jan har fulgt drømmene sine og bygget opp stedet slik det fremstår idag. De har tilbragt sine yrkesaktive liv innen fly- og den grafiske bransjen. Hva de har fått til på Cortjjo la fe er helt imponerende. Så smakfullt, stilrent, gjennomført, elegant og vakkert. Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene, ikke minst er det skinnende rent over alt. Cortijo la Fe har en unik beliggenhet i de vakre andalusiske fjellene. Omgivelsene er drop dead gourgous og den roen man får her er helt priceless. Deres tema er avslapning, og de treffer blinkskudd. Det er lenge siden jeg har følt en slik ro som her. Dette stedet er rekrasjon for sjelen og alt som tenkes kan. Cortje la fee tilbyr lommer med mye plass og privatliv. Dette er stedet hvor romantikken kan blomstre. Dette er stedet hvor du bare kan være og nyte alt stedet har å tilby uten noe som helst kjas og mas. Dette er stedet for de gode samtalene og en reise til noe som tar deg bort all stress.

Cortijo la Fe har 6 dobbeltrom, 2 classic rom og 4 Superior rom. Store vakre smakfulle rom med rustikk og spansk touch. Alle rom har nydelig utsikt ut mot olivenlundene og alt er så himla idyllisk. Sengene er fantasisk å sove i, sengetøyet er mykt og lukter himmelsk. Det er hyggelige sittegrupper på rommet, kaffe/te står tilgjengelig, ved siden av ligger noen fristelser oppi en vakker skål. Slike små detaljer, som jeg legger merke til. Badene er delikate, utstyrt med det du måtte trenge og hvite deilige morgenkåper til bruk.

Det er umulig å ikke kose seg blant de vakre omgivelsene på Cortijo la Fe. Overalt er det hyggelig og hjemmekoslig. Inne på kjøkkenet er man velkommen, spisestuen er intim og kombinasjonen av farger og interiør imponerende.
Det er umulig å ikke bli sjarmert av Nina og Jan sin gjestfrihet og omtanke. Det er umulig å ikke nyte kveldene ute, når alle lysene er tent og lyktene som henger over alt blafrer under stjernehimmelen. Det er umulig å ikke klype seg i armen å tenke at man er verdens heldigste som besøker et slikt sted som ikke gir annet enn påfyll.

På den praktfulle tomten ligger også et bedårende lite kapell som er som tatt ut av mamma mia filmen. Bare å gå inn i dette lille kapellet gjør noe med deg. Her kan du gifte deg eller kanskje du ønsker å fornye ekteskapsløftene?
Her er alt mulig og minnene vil du ta med deg for alltid. Bare tanken gjør meg rørt!


Det stopper ikke der, tro det eller ei under kapellet ligger det et praktfullt marrokanske hammamen. En time her i dette varme andalusiske badet fyllt med damp og stearinlys, vil gi deg påfyll du vil leve lenge på.

Ønsker du å utforske området rundt, er det nok av steder å besøke. Det være seg Alhambra/Granada, Caminito Del Rey, Ronda,nasjonalparkene hvor du kan gå fotturer eller sykle. Selv besøkte jeg Montefrio som ligger kun 8 km fra Cortijo la Fe. En sjarmerende by med hyggelige restauranter, barer og vakker arkitektur.

Trenger du å senke skuldre, koble helt av? Ønsker du å bo i særdeles vakre omgivelser i Spania, nyte fantastisk natur, stillheten? Da er Cortijola La Fe stedet. Vi trenger alle et slik pusterom i hverdagen. Jeg kaller Cortijola La Fe et drømmested, en perle.  Her ligger det så mye passion og lidenskap bak at det nesten ikke er til å tro. Hvis vi kan snakke om det gode liv, så er det her.

Nina og Jan fulgte drømmene sine! De gjorde det så mange drømmer om og kanskje snakker om hele livet. Det de har skapt, er et lite pusterom i en ellers hektisk hverdag. Kanskje dere bare trenger å finne tilbake til hverandre , kanskje trenger du bare tid alene?
Ikke vet jeg, men gå ikke glipp av et besøk her.
Nina, Jan og Gina står klar for å ta imot deg/dere og det er de så uendelig gode på.

 

Bruker dere rabattkode #Reiseperler# får dere også 5 % rabatt på deres bestilling. Dette gjelder ikke mat og drikke.
Invitert opphold